Aputestből kockahas: 8 hét alatt pattintotta ki magát a 43 éves Darren Kenny

fogyás izmos aputest életmód edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigorú diétának és a kemény edzéseknek hála testzsírszázalékát a felére csökkentette a brit férfi. 

Heti háromszori kemény edzés és fehérjében gazdag étrend - ha röviden össze kéne foglalni, ezzel a módszerrel fogyott le és gyúrta magát izmosra Darren Kenny.

Ilyen volt Forrás: Darren Kenny

A 43 éves menedzser, aki a Daily Mailen osztotta meg elképesztő átalakulásának történetét, testzsírszázaléka 17 %-ról 9 %-ra csökkent mindössze 8 hét leforgása alatt ezzel a módszerrel.

És ilyen lett Forrás: Darren Kenny

Darren apró változtatásokkal érte el a kívánt testsúlyt és külsőt: visszaszorította a szénhidrátfogyasztást, mellőzte étrendjéből a cukrokat, a szokásos szendvicses ebédje helyett csirkét és zöldséget evett, míg a kolbászos, sült csirkés és sült krumplis vacsorát felváltotta a lazac, a csirke és az édesburgonya.

Kolbász helyett korpás keksz: így diétázik a pasi

Ki mondta, hogy a fogyókúra csakis a nők reszortja? Hamarosan kiderül, hogy a férfiakat is zavarják a gonosz kis zsírpárnák. Ultra light kacsazsír, fitneszkolbász, kalóriaszegény tepertő: következzen a fogyókúra egy kajafüggő pasi szemével. És gyomrával. Kattints ide a cikkért!

Megmutatta elképesztő kockahasát a 48 éves műsorvezetőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-davina-mccall-48-eves-brit-televizios-musorvezeto-kockahasat-villantott-kozossegi-oldalan.htmlA britek kedvenc televíziós fitneszguruja, Davina McCall közösségi oldalán villantotta meg irigylésre méltó alakját. Ez Zsír!OrigoElképesztő! A puszta combjaival törte ketté a dinnyét a szkanderbajnoknőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-kortney-olson-szkanderbajnok-a-combjaival-tori-kette-a-gorogdinnyet-video.htmlKortney Olsonnak nem kell a szomszédba mennie az erőért: nézd meg az alábbi videóban, hogyan tör össze három (!) görögdinnyét a combizmaival. Ez Zsír!OrigoDiana diétája: ezeket ette a hercegné, hogy megőrizze vonalaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160421-diana-hercegno-etrendje-es-dietaja-ezekbol-az-etelekbol-allt.htmlAlapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint. Ez Zsír!--Riasztóan vékonyak Victoria Beckham lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-labai-nagyon-vekonyak.htmlA Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival. Ez Zsír!--Katalin hercegné elárulta, minek köszönheti karcsú alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-katalin-hercegne-elmondta-karcsu-alakjanak-titkat.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát. Ez Zsír!--Dúl a szerelem! Még edzeni is együtt jár David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-david-beckham-es-victoria-beckham-egyutt-edzettek-los-angelesben.htmlA sztárpárt Los Angelesben kapták lencsevégre egy menő edzőteremből kifelé jövet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.