Elképesztő! Erdei Zsolt 6,5 kilót fogyott egy nap alatt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fogyás világbajnok kiló hízás Erdei Zsolt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok bokszoló döbbenetes módszerekkel faragta le magáról a kilókat, amikor versenyzett.

Amikor a súlycsoportja úgy kívánta, Erdei Zsolt a forró vizes kádfürdőtől a köpködésig mindent bevetett. Madár Hajdú Péternek elárulta, miként lehet 6,5 kilót fogyni egyetlen nap alatt.

„A legtöbb az volt, amikor hétfőtől péntekig le kellett adnom 8 kilót. Ezt én úgy csináltam, hogy már azon a napon reggeltől estig leadtam 6,5 kilót. Beöltöztem reggel edzésre, akkor leadtam 3 kilót, aztán délután megint anorákban, melegítőben edzettem, volt, hogy nejlonzacskót húztam magamra, vagy éppen forró vízben ültem. Az utolsó 10-20 dekákat pedig leköpködtem, bizony ez is számít" – magyarázta Zsolt.

Gregor Bernadettnek - saját bevallása szerint - kutya kötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.