Óriási felháborodás: kitört a háború a Facebookon Tess Holliday miatt

Forrás: Facebook/Cherchez La Femme -
elutasítás kép plus size modell Facebook Tess Holliday fitnesz esemény feminizmus egészség reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldal visszautasított egy reklámot, amelyen Tess Holliday plus size modell egy szál bikiniben népszerűsít egy pozitív testképről szóló eseményt. Az internet felháborodott, a Facebooknak azonban van rá magyarázata.

Tess Holliday bikinis fényképével akarták meghirdetni a Cherchez la Femme melbourne-i eseménysorozatának legújabb eseményét, amelynek a Feminism and Fat nevet adták a szervezők.

Forrás: Facebook/Cherchez La Femme

A pozitív testképről szóló előadás reklámját azonban visszautasította a Facebook, mivel a kép, amelyet tartalmaz,

sérti az oldal "egészség és fitnesz politikáját."

Presser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Új tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsahttp://www.life.hu/news/20160523-uj-tulajdonoshoz-kerult-a-class-fm-a-slager-radio-vette-meg.htmlA Calss FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban. NewsOrigoAutóbalesetet szenvedett Calvin Harrishttp://www.life.hu/news/20160522-autobalesetet-szenvedett-calvin-harris.htmlA reptér felé tartott a híres DJ, Calvin Harris, mikor belehajtottak az autójába.News--Új tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsahttp://www.life.hu/news/20160523-uj-tulajdonoshoz-kerult-a-class-fm-a-slager-radio-vette-meg.htmlA Calss FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban. NewsOrigoLegalább 6 órája halott volt Prince, amikor rátaláltakhttp://www.life.hu/news/20160523-6-oraja-is-halott-lehetett-prince-amikor-megtalaltak-a-holttestet.htmlÚjabb részletek derültek ki az ikon haláláról. Állítólag már órák óta nem élt, amikor megtalálták holttestét egy hónappal ezelőtt. News--Gyermekével a karjában ugrott ki a 16. emeletről a nőhttp://www.life.hu/news/20160522-gyermekevel-a-karjaban-ugrott-ki-a-16-emeletrol-a-no.htmlBudapest XV. kerületében történt a szörnyű tragédia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.