Így ereszti ki a gőzt Józan László - Fotó!

Forrás: Facebook/Józan László -
szexi Józan László izmos Barátok közt edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja szexin pucsított edzés közben, csak sajnálni tudjuk, hogy éppen akkor nem voltunk ott mi is az edzőteremben.

Józan László egy fárasztó nap után nem ágyban párnák között tengeti az idejét, hanem az edzőteremben „lazít". A színész remekül fest a róla készült fotón, amin éppen foghagyma fenekét és izmos combját edzi még kívánatosabbra.

Forrás: Facebook/Józan László

„Húzós napon vagyok túl! Reggel forgattam a Barátok közt stábjával, utána rohantam próbára, amiből kettő is volt, hiszen gőzerővel készülünk A Pál utcai fiúk premierjére, végül úgy éreztem, muszáj kiengednem a gőzt... elmentem edzeni, amitől újra feltöltődtem" – írta a Kép mellé Laci.

Nemcsak az esküvői ruha, a díszítés vagy a frizura újul meg időről-időre, hanem bizony a menyasszonyi csokor formavilága is változik az aktuális trendekkel. Mivel mi is lelkesen követjük a divatot, ehető virágcsokrot készítettünk.
Elképesztő! Erdei Zsolt 6,5 kilót fogyott egy nap alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160523-erdei-zsolt-vilagbajnok-bokszolo-elarulta-hogyan-fogyott-hat-es-fel-kilot-egy-nap-alatt.htmlA világbajnok bokszoló döbbenetes módszerekkel faragta le magáról a kilókat, amikor versenyzett. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huApáti Bence megmutatta, milyen szuperhajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160516-apati-bence-balettmuvesz-a-tv2-kismenok-zsuritagja-jogaoran-megmutatta-milyen-szuperhajlekony.htmlA Magyar Állami Operaház magántáncosát meginvitáltam egy jógaórára, és csak ámultam, bámultam, milyen hajlékony. Bármilyen csavaros ászanát eszeltem ki, mindet csillagos ötösre teljesítette. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoIszak Eszti lassan eltűnik, olyan vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160511-iszak-eszti-musorvezeto-lassan-eltunik-olyan-vekony-legalabbis-legutobbi-szelfijen-ugy-tunik.htmlA VIVA TV műsorvezetője edzés közben fotózta le nádszálvékony derekát. Ez Zsír!--Kulcsár Edinának nem sikerül lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160420-kulcsar-edinanak-szepsegkiralynonek-nem-sikerult-a-fogyas.htmlHiába jár a gyönyörű szépségkirálynő szorgalmasan edzésre, ez nem bizonyul elégségesnek ahhoz, hogy leadja a felesleges kilókat. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 45.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160524-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-45-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzáhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160524-sztarok-akik-egy-szerepert-fogytak-csontvazza.htmlAz igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.