Íme egy varázstányér, amire minden diétázónak szüksége van

tányér diéta fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzeld a szexi alakhoz már nem kell lemondanod az ínycsiklandozó falatokról, elég ha csak lecseréled a tányérodat!

A különleges tányért Thaiföldön fejlesztették ki, mert az egészségügyi statisztikák szerint az ott élők többsége

elhízott a zsíros thai konyhától.

Pontosan ezért egy egészen hihetetlen, kissé őrült ötlettel rukkoltak elő: az Absorbplate nevezetű tányéron ugyanis 500 lyukacska található, amik szivacsszerűen elvezetik az ételekben lévő zsírt. A tesztek szerint ha Absorbplate-ről eszel, 7 milliliterrel kevesebb zsírt viszel be, ami pedig 30 kalóriának felel meg.

Ez zsír!

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban.

Az egész élete az étele volt: katonai diétával sikerült lefogynia a 120 kilós lánynakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-katonai-dietaval-sikerult-lefogynia-a-120-kilos-lanynak.htmlAz egykor 120 kilós lány napi 4000 kalóriával tömte magát, de a fogyókúra mellett döntött és egy év alatt negyvenöt kilótól szabadult meg egy speciális, katonai étrendnek köszönhetően. Ez Zsír!ThinkstockEgy túlsúlyos nő élete: Bikinit akart, de megaláztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160416-egy-tulsulyos-no-elete-aki-bikinit-akart-helyette-megalaztak.htmlMolett alkata miatt aláztak meg egy nőt fürdőruha vásárlás közben, ám Jessica egy magabiztos mosollyal pontot tett a történet végére, ráadásul pénztárcájának súlya sem csökkent jelentősen, mivel az incidens után Jessica kedvezményt kapott az üzletben. Ez Zsír!ThinkstockA férfi 2 év alatt 100 kilótól szabadult meg, de nem csak életmódot, nemet is váltott http://www.life.hu/ez-zsir/20160520-a-ferfi-2-ev-alatt-100-kilotol-szabadult-meg-de-nem-csak-eletmodot-nemet-is-valtott.htmlA 24 éves Chay Guillory története egyáltalán nem szokványos. Nem csupán 100 kilót adott le két év leforgása alatt, hanem végre felmeri vállalni a transzexualitását is. Ez Zsír!OrigoA Thor sztárja, Chris Hemsworth soha többé nem fogy le egy szerep kedvéért semhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160518-a-thor-sztarja-chris-hemsworth-soha-tobbe-nem-fogy-le-egy-szerepert.htmlAnnak idején az egész világot megrázta a csontsoványra fogyott Chris Hemsworth látványa, aki A tenger szívében forgatása miatt szabadult meg a kilóktól. A színész mindenkit megnyugtatott: nem lesz többé ilyen. Ez Zsír!--Napi 2 órát edz a 64 éves fitnesznagyi - 20 évet is letagadhatna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160513-a-64-eves-fitnesznagyi-20-evet-is-letagadhatna.htmlEl sem hinnéd, hogy hány éves ez a fitnesznagyi! A fotók alapján valószínűleg azt hiheted, hogy nem több 38-40-nél, de ha meglátod, mennyi is valójában, biztosan elakad majd a lélegzeted! Ez Zsír!OrigoVajon Toldi Zsuzsi lesz az új Rubint Réka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-megtalaltuk-az-uj-rubint-rekat-toldi-zsuzsi-szemelyeben.htmlAz új Rubint Rékaként is emlegetik Toldi Zsuzsit, aki kedvesével, Csuhai Jancsival már műsorvezetőként is debütált a Viasat3-on futó Top Forma című műsorban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.