Az egész élete az étele volt: katonai diétával sikerült lefogynia a 120 kilós lánynak

Forrás: Thinkstock -
diéta fogyás gyorsétel fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor 120 kilós lány napi 4000 kalóriával tömte magát, de a fogyókúra mellett döntött és egy év alatt negyvenöt kilótól szabadult meg egy speciális, katonai étrendnek köszönhetően.

A 25 éves Talitha Pringle egy fogadóirodában dolgozott, ahol előfordult, hogy egy éjszaka alatt két egész pizzát is megevett, majd több liter cukros, szénsavas üdítővel öblítette le. De az is megesett, hogy hogy 6 zacskó chips-et evett meg egy nap alatt.

Étrendje így naponta több mint 4.000 kalóriából állt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Egyszer csak elege lett, és az amerikai hadsereg által kifejlesztett étrendnek, a kitartásának köszönhetően

egy év alatt közel 45 kilót fogyott.

A diéta lényege, hogy három napig alacsony kalóriatartalmú, a következő négy napban pedig csak egészséges, vitamindús ételeket szabad enni. A lány tavaly májusban kezdte, azóta majdnem fél mázsát adott le.

"Imádtam a gyorskaját, a Domino’s pizza volt a kedvencem. Szinte minden este azt ettem. A legtöbbször kettőt rendeltem, hogy kevesebb legyen a szállítási díj, és az összeset benyomtam. Voltak olyan napok, hogy több mint 4.000 kalóriát vittem be a szervezetembe. Akkoriban minden vásárlásnál több zacskó chips-et dobtam a kosárba" - vallja be őszintén a lány.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Talitha természetesen a mozgást sem hanyagolja el, idén januártól hetente 2-3 alkalommal kondizik, előtte pedig otthon edzett különböző DVD-k és YouTube-videók segítségével.

"Magabiztosabb lettem és büszke vagyok magamra, hogy a kezembe vettem az irányítást és lefogytam" – árulta el irigylésre méltó teljesítményéről Talitha. Ha kíváncsi vagy az átalakulására, akkor itt megnézheted!

Ez zsír!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, De akkor sem készít el akármit.

A férfi 2 év alatt 100 kilótól szabadult meg, de nem csak életmódot, nemet is váltott http://www.life.hu/ez-zsir/20160520-a-ferfi-2-ev-alatt-100-kilotol-szabadult-meg-de-nem-csak-eletmodot-nemet-is-valtott.htmlA 24 éves Chay Guillory története egyáltalán nem szokványos. Nem csupán 100 kilót adott le két év leforgása alatt, hanem végre felmeri vállalni a transzexualitását is. Ez Zsír!OrigoAz X-Men sztárja, Olivia Munn teljesen átalakult - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160518-az-x-men-sztarjanak-olivia-munnak-a-dietajat-senkinek-sem-ajanljuk.htmlOlivia Munn egy elég kemény diétába fogott bele: 80 %-ban zöldséget és gyümölcsöt, a maradék 20 %-ban pedig bármit ehetett. Ez Zsír!OrigoKözel 180 kilót nyom a világ leghusisabb élő Barbie-jahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-180-kilot-nyom-barbie-azaz-a-kaliforniaban-elo-ash-phillips.htmlA Californiában élő 27 éves Ash Phillips a 180 kilós testsúlyával minden bizonnyal elviheti a legducibb Barbie babáknak járó kitüntetést. Ez Zsír!ThinkstockVajon Toldi Zsuzsi lesz az új Rubint Réka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-megtalaltuk-az-uj-rubint-rekat-toldi-zsuzsi-szemelyeben.htmlAz új Rubint Rékaként is emlegetik Toldi Zsuzsit, aki kedvesével, Csuhai Jancsival már műsorvezetőként is debütált a Viasat3-on futó Top Forma című műsorban. Ez Zsír!--Nézd meg hogyan változott az ebédünk 100 év alatt - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-igy-valtozott-100-ev-alatt-az-ebedunk.htmlMennyit változott 1915 óta az amerikaiak ízlése az ebédet illetően? Tudtad például, hogy 1915-ben a marhasült volt a legnépszerűbb étel? Vagy mi az a krémes szeletelt marha? Ez Zsír!ThinkstockMagyar lány nyerte Arnold Schwarzenegger fitneszversenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160313-magyar-lany-nyerte-arnold-schwarzenegger-versenyet.htmlÚjabb magyar sikerrel büszkélkedhetünk: Kocsis Alexandra első lett bikini fitness C kategóriában az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classicon. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.