A halál szele sem állíthatja meg a testépítő nagypapát

Forrás: Michael Gillen -
szívroham testépítő nagypapa edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem érte el álomalakját, ezért nem áll le az edzésekkel szívroham ide, vagy oda. A 73 éves Jim Bennie két évvel azután, hogy először felvette a súlyzót, már világbajnoki címet nyert. 

Még egy szívroham sem tudja eltántorítani a 73 éves Jim Bennie-t attól, hogy továbbra is edzőterembe járjon. A nyugdíjas úgy gondolja, hogy neki még igenis van helye a sport világában, úgyhogy nem adja fel.

Forrás: Michael Gillen

Csúcsformában akar maradni, és teljesíteni küldetését, ám tervét egy hirtelen rosszullét veszélybe sodorta. Jim edzés közben a padlóra esett, megállt a szíve. Hiába, testének figyelmeztetését nem veszi intő jelként a nyugdíjas, pedig lánya szerint is lassítania kellene. Továbbra is hetente ötször jár edzésre Jim, aki fiatalkorában is versenyszerűen sportolt -írja a Mirror.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, De akkor sem készít el akármit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.