egészséges életmód sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Cleopatra torna kerül terítékre.

Ez a torna sokkal inkább spirituális utazás, mint sport. A nőiesség és annak teljes megélése kerül előtérbe a légzés és a minimális testmozgás egyvelegeként; az edző, Böbi állítja, hogy a Földanyához is csatlakozunk közben – ezt nem tudom, hogy érzem-e valójában, korábban még nem volt benne részem.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Az istennő póz is ismerős, hiszen a Nia órákon is alkalmazzák: háton fekszünk, két talpunk összeér, térdeink leengedve, így nyújtjuk a csípőnket. Kiderül az is, hogy a nőiesség megéléséért és a szexuális energiák beindításáért pedig nem más, mint a csípőkörzés felel.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Minden gyakorlatot rövid ideig tartunk, miközben Böbi megerősítéseket mond nekünk (Pl. "Erős vagyok", "Szép vagyok" stb.); a jónak még nincs vége, hiszen mindeközben egy hölgy még hangtállal spékeli meg a hangüres teret – ez jól is esik. Mire eljutunk az óra végéhez, már szabályosan zsibbad a testem itt-ott.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.