Rettentően meghízott a gyorsétteremi ételektől: így fogyott több ruhaméretet!

Forrás: Dreamstime -
McDonald's fogyás étel edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chloe McGuinness sokáig naponta háromszor étkezett a McDonald's-ban. Nem is hitte, hogy a ruhamérete majdnem a duplárája nőtt pár hónap alatt. 

A 19 éves lány 42-es méretűnek hitte magát, holott valójában már régóta 50-es méretű volt. Erre egy bulin jött rá, amikor nem fért bele a barátnője egyik pólójába, amit kölcsön akart kérni. A hírek szerint ekkor tudatosult benne, hogy a gyorséttermi ételek mégsem annyira diétásak, mint amennyire ő valójában gondolta. Kemény fogyókúrába kezdett, ami sikeresnek bizonyult: egy hónap alatt közel 10 kilótól sikerült megszabadulnia - írja a Mirror.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az étrendjében főleg csirke, zöldség, és teljes kiörlésű ételek szerepeltek. Persze a napi edzés sem maradhatott el, így Chloe ma már 38-as ruhákat hord. Megfogadta, hogy soha többé nem eszik ilyen sok gyorskaját, bármennyire is megkívánja.

Edvin Marton gyönyörű felesége Adrienn, modell karrierjét fakanálra cserélte és kitanulta a séf szakma minden csínját- bínját. De ő ennél is többre vágyott, ezért a gasztronómia más területei felé kalandozott: étel stylist és receptíró lett. Mindezt két gyerek mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.