Pirner Alma megmutatta, hogyan edz a kisfiával - Videó!

kisfiú videó edzés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nagyasszonya most a kisgyermekes anyukáknak ad edzéstippeket. A videó láttán lehet, hogy neked is kedved támad egy kis testmozgáshoz. 

Az erősítő és nyújtó gyakorlatok mellett a biztonság a legfontosabb és első sorban a gyermek érdekeit tartsuk szem előtt. Alma az Aktív riporterének elárulta, hogy csak akkor érdemes ilyen gyakorlatokat végezni, amikor már gyermek tudja tartani a fejét.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, De akkor sem készít el akármit.
Rettentően meghízott a gyorsétteremi ételektől: így fogyott több ruhaméretet! http://www.life.hu/ez-zsir/20160531-napi-haromszor-evett-gyorsa-kajat-lefogyott-egy-fiatal-lany-nezd-meg-a-fotojat.htmlChloe McGuinness sokáig naponta háromszor étkezett a McDonald's-ban. Nem is hitte, hogy a ruhamérete majdnem a duplárája nőtt pár hónap alatt. Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka elárulta sikerének titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160531-hosszu-katinka-szerint-a-gyoztesek-kemenyen-megdolgoznak-a-sikerert.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: kemény 3 napon van túl Hosszú Katinka, elért eredményei azonban magukért beszélnek. Egy Facebook-posztban pedig most azt is elárulta, mi a siker titka. Ez Zsír!OrigoPiacozás felsőfokon – Így válaszd ki az egészséges alapanyagokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160530-a-bikinibody-gyoztese-teodora-a-piacon-jart.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté a BikibiBody program győztesét, Teodórát kísérte el a piacra. Teodóra Abonyi Orsi dietetikussal válogatott az egészséges áruk között. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 50.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160527-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-50-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!OrigoAz egész élete az étele volt: katonai diétával sikerült lefogynia a 120 kilós lánynakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-katonai-dietaval-sikerult-lefogynia-a-120-kilos-lanynak.htmlAz egykor 120 kilós lány napi 4000 kalóriával tömte magát, de a fogyókúra mellett döntött és egy év alatt negyvenöt kilótól szabadult meg egy speciális, katonai étrendnek köszönhetően. Ez Zsír!ThinkstockWolf Kati: „Sokat dolgozom azért, hogy hízzak”http://www.life.hu/ez-zsir/20160523-wolf-kati-az-xfaktorbol-megismert-enekesnot-jogaorara-vittuk-es-megmutatta-milyen-hajlekony.htmlAz énekesnőt különleges élménnyel leptük meg, hiszen kipróbálhatta, milyen érzés, amikor a teste minden porcikáját kicsavarja és megnyújtja. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.