Márkajelzés helyett kalóriaszámok: így is megennéd ezeket az ételeket?

kép csokoládé márkajelzés kóla sült krumpli fagylalt grafika hízás étel fogyókúra pesto dizájn kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis fagyi nem árthat, igaz? Vagy egy szelet csoki, hogy lefojtsd az ebédedet? Nos, tévedsz: íme egy Instagram-oldal, ahol kedvenc ételeid márkanevei helyett a kalóriatartalmukat olvashatod. A nyári formára készülőknek kötelező!

Azt gondoltad, hogy egy kis pesto a tésztádon nem árthat? Meg fogsz lepődni, ha meglátod, hány kalóriát tartalmaz egy üveg ebből a finomságból. Kedvenc kakaós mogyorókrémünkről nem is beszélve: egyetlen kiszerelésben csekély 4520 (!) kalória bújik meg.

A Calorie Brands elnevezésű kezdeményezés lényege, hogy a szokásos márkafeliratok helyére az adott élelmiszernek és mennyiségnek a kalóriatartalma kerül, szinte beleolvadva az eredeti dizájnba.

Ha éppen fogyókúrázol, esetleg még nem szántad rá magad, de szeretnél, akkor érdemes végignézni az alább látható képeket - egy időre biztosan elveszik a kedvedet a nassolgatástól.

Beer belly mystery revealed #instafood #calories #cal #design #brands #fit #heineken #beer #healthy

Calorie Brands (@caloriebrands) által közzétett fénykép,

Enjoy your 140cal happiness #caloriebrands #calories #cocacola #instafood #design #fitness #diet

Calorie Brands (@caloriebrands) által közzétett fénykép,

Rá sem lehet ismerni Keshára: kissé meghízott mostanában az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160605-kesha-enekesno-meghizott-ra-sem-lehet-ismerni.htmlEgyre kerekedik a korábban súlyos étkezési zavarokkal küzdő énekesnő. Ez Zsír!--Több tízezer kalória egyetlen nap alatt - Újabb érthetetlen kihívás terjed a netenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-az-uj-internetes-kihivas-a-tobb-tizezer-kaloria-elfogyasztasa-egy-nap-alatt.htmlEgyre többen dokumentálják videóban az úgynevezett csalónapjaikat, amelyet során több tízezer kalóriányi ételt fogyasztanak el egyetlen nap leforgása alatt. Ez Zsír!--Ez ám a változás! 10 kilót fogyott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160602-hajdu-peter-producer-es-musorvezeto-10-kilot-fogyott-3-honap-alatt.htmlA műsorvezető-producer közösségi oldalán osztotta meg hihetetlen fogyásának az eredményét. Ez Zsír!OrigoElképesztő! A puszta combjaival törte ketté a dinnyét a szkanderbajnoknőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-kortney-olson-szkanderbajnok-a-combjaival-tori-kette-a-gorogdinnyet-video.htmlKortney Olsonnak nem kell a szomszédba mennie az erőért: nézd meg az alábbi videóban, hogyan tör össze három (!) görögdinnyét a combizmaival. Ez Zsír!OrigoMicsoda test! Aprócska bikiniben lazul a nagyon szexi Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160530-britney-spears-enekesno-bikiniben-pozol-instagramon.htmlA 34 éves énekesnő Instagramján örvendeztette meg követőit nyári alakjával. Ez Zsír!OrigoSzülés után kockahas? Így szerezte vissza alakját az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160530-ingrida-radevic-edesanya-kockahasa-10-honappal-a-szulese-utan.htmlA Londonban élő Ingrida Radevic bebizonyította, hogy nincs lehetetlen: a kisgyerekes anyuka Instagram-oldalán mutatta meg elképesztően izmos testét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.