Schobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"

futball futball-Európa-bajnokság Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. 

"Nagyon fontos egy ország fejlődésében, hogy legyen büszkesége. Mi, magyarok mindig egymást nyírjuk, kedvenc dumánk ez a feljelentelek című megoldás" - vélekedik. Norbi posztja alatt többen úgy reagáltak, hogy inkább az egészségügybe kellene több pénzt fektetni... Az életmód-tanácsadó a kommentekre is reagált. Így: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet. Szerintem sorra kerül az is..." És így: "Frissen festett kórteremtől nem fog össze és nem jön tűzbe a magyar! Magánbiztosítási rendszer kell és pont."

A poszt alatt természetesen hatalmas vita alakult ki. Elő a popcornnal, és olvassátok el! Tanulságos.

Egyetértesz Norbival?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.