Bomba formában az 53 éves Jakupcsek Gabriella: így él kirúgása óta!

RTL sajtóklub -
Jakupcsek Gabriella mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titkolta, hogy a decemberi kirúgása megviselte, mára azonban nyoma sincs a téli letargiának, Jakupcsek Gabriella újult erővel tervezgeti és éli meg a mindennapjait.

A Facebook-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint például rendszeresen és egyre professzionálisabb körülmények között sportol.

"Erősödés Izával - "Na jó, jó, egyelőre persze még egy kicsit gyakorolni kell magamat. A lélek jóllehet, kész, de a test erőtlen, és a szereket nagyon ravasz emberek találták ki." - Karinthy Frigyes: Lógok a szeren" - írta ki közösségi oldalára Gabi.

"Világéletemben szerettem a mozgást, futok, TRX-eztem, és most a speedfitness szerelmese vagyok" - mondja a Bors-nak a műsorvezetőnő. "Bicskei Iza, az edzőm egy igazi hajcsár, mellette biztos lehetek benne, hogy elérem a kitűzött célomat."

"A sport tartást ad. Nemcsak fizikai értelemben, hanem lelkileg is. Ha rendszeresen mozogsz, és célokat tűzöl ki magad elé, akkor önkéntelenül is boldoggá teszed magad. Nekem is nagyon sokat segített az elmúlt időszakban a sport."

RTL sajtóklub

- mondta Gabi.

"Sok tárgyalás, sok tervezés. Hogy konkrétan miről van szó, arról most nem beszélhetek, de amilyen elszántak vagyunk, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó dolog születik majd."

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 70.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-70-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Schobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"http://www.life.hu/ez-zsir/20160618-schobert-norbi-a-magyar-osztrak-meccs-alatt-megszerette-a-futballt.html"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 69.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-69-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Egy szuper étrend, amellyel sikerül megtartani a formádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160618-egy-szuper-etrend-amellyel-sikerul-megtartani-a-formadat.htmlHa az étrendünkben helyet kapnak az egészséges zsírok, mint pl. az olívaolaj és a magok, az nem jár azzal, hogy hízni kezdünk – derül ki egy friss kutatásból. Ez Zsír!ThinkstockNem csupán városi legenda: a párkapcsolat hizlalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160618-a-parkapcsolatban-elo-emberek-a-harmadik-ev-utan-hiznak.htmlEgy átlagos pár kapcsolata első hét évében kb. 6,5 kilogrammot hízik, főként a komfortzónának számító harmadik év után szalad meg a mérleg. Amikor a nő hízni kezd, az esetek felében a férfire is gyorsan felszaladnak a kilók. Ez Zsír!--Kate Bosworth alakja karcsú és tónusos: ő erre esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617-kate-bosworth-szineszno-elarulta-hogyan-edz.htmlA színésznő nemrég elárulta, bizony ő is sokat küzdött azért, hogy megtalálja a tökéletes edzésmódszert. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.