Ez a 80 éves fitnesznagyi simán lenyomja a mai huszonévesek többségét

Forrás: Brightside -
nagymama egészség fitt életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leesett az állunk, amikor megtudtuk, hogy a világ legöregebb testépítője egy 80 éves hölgy. Az biztos, hogy Ernestine Shepherdtől van mit tanulni: simán lefutja a maratont, a hasán pedig sajtot lehet reszelni. Hihetetlen!

A baltimore-i hölgy, Ernestine Shepherd 2010-ben bekerült a Guinness-rekordok könyvébe, mint a legidősebb női testépítő. A fitnesznagyi teste elképesztő, ami nem is csoda,

hiszen volt ideje kidolgozni a nagyszerű izomzatát.

Legalábbis ezt hihetnénk, ám Ernestine saját bevallása szerint élete nagyobb részében nem volt túlságosan sportos nő. Szóval lányok, számunkra is van remény, erről pedig bővebben itt olvashatsz!

Forrás: Brightside

Ernestine végül a nővérével együtt 56 évesen kezdett el sportolni, és hamar a mozgás szerelmesévé vált. Beleszeretett az aerobikba, és versenyekre is nevezett.

Forrás: Brightside

Persze az egészséges élet Ernestine esetében mindennap már hajnali háromkor elkezdődik, ezt követően meditál, és

kocog is egy keveset.

Reggel nyolckor kezdődik a személyi edzése, és legkésőbb tízkor ágyba bújik. Az étrendje pedig főleg rizsből, csirkéből, gesztenyéből, gabonafélékből, és tojásból áll, és persze kihagyhatatlan a rengeteg folyadék is.

Forrás: Brightside

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.