Elképesztően jól néz ki Király Linda - Gyönyörűbb mint valaha

fogyás Király Linda énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek néhány pluszkiló is jól áll. Az énekesnő ennek ellenére folyamatosan tesz azért, hogy vékonyabb legyen, és úgy tűnik bombaformában van. Ilyen egy igazi, dögös, hús-vér csaj. 

Az alábbi fotón, amely testvére esküvőjén készült, jól látszik, mennyit fogyott a szép énekesnő, a legutóbb feltöltött képein pedig egyenesen ragyog. Mint itt:

Vagy itt:

Ugye, mennyire szép?

Kiki: „Ma már nem hagyom, hogy belekényszerítsenek helyzetekbe"http://www.life.hu/ez-zsir/20160620-kikit-az-legendas-elso-emelet-frontemberet-jogaorara-vittuk.htmlAz egykori legendás együttes, az Első Emelet frontembere ritkán ad interjút, ezért is éreztem megtiszteltetésnek, hogy nem csak beszélgetett velem, hanem a jógaórámra is ellátogatott. Ez Zsír!--Bencsik Tamara testénél ma nem lesz jobbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-bencsik-tamara-bombaalakot-villantott.htmlA Facebookon örvendeztette meg rajongóit az éeneksnő, mégpedig egy nem akármilyen fotóval. Bencsik Tamara hasizma mindannyiunk álma, de a bombaalakot neki sem adták ingyen. Ez Zsír!--Ezzel a 3 trükkel felveheted a harcot a narancsbőr ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160624-5-tipp-hogy-orokre-eluzd-a-narancsbort.htmlKevés olyan szerencsés nő létezik, aki ne küzdene a narancsbőrrel. Ez a téma nyáron még aktuálisabb, mint az év bármely időszakában, így nem árt kicsit foglalkozni vele. Ez Zsír!--Britney Spears dögösebb bikiniben, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160624-britney-spears-dogosebb-bikiniben-mint-valaha.htmlAz énekesnő sem bírta magán tartani a ruháit ebben a forróságban, ami nem is csoda. Lehűtötte magát, képeivel viszont mindenki mást felvillanyozott. Ez Zsír!--Zimány Linda tökéletes testétől leesik az állunk: bikiniben napoztatja idomaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160624-zimany-linda-tokeletes-testet-bikiniben-napoztatja.htmlMindenki szívesen lenne Zimány Linda helyében, nemcsak azért, mert ebben a forróságban bikiniben napozik, hanem azért is, mert egyszerűen tökéletes teste. Ez Zsír!OrigoMicsoda combok! Jakabos Zsuzsára most nagyon irigykedünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160623-jakabos-zsuzsa-uszono-nagyon-formas-labakat-mutatott.htmlGyönyörű pózban fotózták a minap a magyar úszónőt. Micsoda combok! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.