Bikiniben napoztatja dús idomait Ashley Graham

napozás plus size modell Ashley Graham bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modell megmutatta, hogyan töltötte ezt a forró hétvégét. És mi mással is üthetné el az időt a rekkenő hőségben, ha nem napfürdőzéssel?

A szupermodell fekete fürdőruhába bújtatta idomait, de azért bőven maradt így is lefedetlen terület. Igaz, hogy Ashley nem a nádszálvékony lányok táborát erősíti, de ő aztán teljesen ki van békülve a testével, éppen ezért bátran tesz közzé bikinis képeket.

Forrás: Ashley Graham

Elképesztően vékonyka Szabó Zsófi - Emlékszel még rá, hogy festett néhány éve? http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-szabo-zsofi-nagyon-vekony.htmlSzabó Zsófi alakjára már többször is rácsodálkoztunk. No, nem azért, mintha ne nézne ki vadítóan a szép műsorvezető, inkább azért mert amikor annak idején feltűnt a Jóban Rosszban sorozatban, nőiesen gömbölyű alakjával hívta fel magára a figyelmet. Ez Zsír!Erre is jó a testmozgás - Nem is hitted volna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-az-edzes-segit-az-uj-ismeretek-rogziteseben.html A legújabb kutatás szerint ha új információk tanulása után testmozgást végzünk, az segíti a tanultak rögzülését. Ehhez azonban egy meghatározott időkereten belül kell végezni az edzést.Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 77.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160623-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-77-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Kiki: „Ma már nem hagyom, hogy belekényszerítsenek helyzetekbe"http://www.life.hu/ez-zsir/20160620-kikit-az-legendas-elso-emelet-frontemberet-jogaorara-vittuk.htmlAz egykori legendás együttes, az Első Emelet frontembere ritkán ad interjút, ezért is éreztem megtiszteltetésnek, hogy nem csak beszélgetett velem, hanem a jógaórámra is ellátogatott. Ez Zsír!--Elképesztően jól néz ki Király Linda - Gyönyörűbb mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-elkepesztoen-lefogyott-kiraly-linda.htmlKirály Linda azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek néhány pluszkiló is jól áll. Az énekesnő ennek ellenére folyamatosan tesz azért, hogy vékonyabb legyen, és úgy tűnik bombaformában van. Ilyen egy igazi, dögös, hús-vér csaj. Ez Zsír!OrigoBencsik Tamara testénél ma nem lesz jobbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-bencsik-tamara-bombaalakot-villantott.htmlA Facebookon örvendeztette meg rajongóit az éeneksnő, mégpedig egy nem akármilyen fotóval. Bencsik Tamara hasizma mindannyiunk álma, de a bombaalakot neki sem adták ingyen. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.