Átalakult Muri Enikő! Rengeteget fogyott az énekesnő

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
esküvő x faktor Muri Enikő énekesnő szakítás Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem panaszkodhatott alakjára Muri Enikő, hiszen nem volt rajta felesleg, ám most sokkal vékonyabb a sztár, mint valaha.

Az énekesnőt az X Faktorban ismerhette meg az ország, azóta pedig a Budapesti Operettszínházban tevékenykedik. A tehetségkutatóban sem volt duci, azóta viszont rengeteget fogyott Enikő. Nem tudjuk, hogy mi állhat a súlyvesztés hátterében, akár lelki okai is lehetnek, hiszen nem is olyan rég szakított szerelmével, akivel egy életre tervezetett.

Forrás: Instagram/Muri Enikő
Elképesztő sikerrel zárult BikiniBody programunk! Ennyit változott Teodóra 10 hét alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-katus-attila-utolso-beszamoloja-a-bikinibody-programrol-es-teodora-atalakulasarol.htmlElérkeztünk a 10 hetes BikiniBody programunk végéhez, amelynek kitűzött célja az volt, hogy 2 hónap alatt Teodóra példáján keresztül mutassuk be az olvasóknak, hogy szakemberek segítségével hogyan tudjuk az egészségi és fittségi állapotunkat növelni és ezzel együtt alakunkat és gondolkodásmódunkat formálni. Olvasd el Katus Attila utolsó beszámolóját! Ez Zsír!OrigoBikiniben napoztatja dús idomait Ashley Graham http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-bikiniben-napoztatja-dus-idomait-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA plus size modell megmutatta, hogyan töltötte ezt a forró hétvégét. És mi mással is üthetné el az időt a rekkenő hőségben, ha nem napfürdőzéssel? Ez Zsír!OrigoMegálltál a fogyásban? Avagy amikor igazán fontossá válik a kitartáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160616-amikor-igazan-fontossa-valik-a-kitartas.htmlLassan végéhez ér a BikiniBody program, bizony, már a nyolcadik hét beszámolóját írom nektek. Hihetetlen, milyen hamar ment el ez a két hónap… számomra. Nem úgy Teodóra szerint, aki már ennyi ideje igyekszik azt a rengeteg instrukciót betartani, amit Attila az edzés, jómagam pedig a táplálkozás szempontjából írunk elő, hétről hétre módosítva, finomítva azokon. Ez Zsír!OrigoErre is jó a testmozgás - Nem is hitted volna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-az-edzes-segit-az-uj-ismeretek-rogziteseben.html A legújabb kutatás szerint ha új információk tanulása után testmozgást végzünk, az segíti a tanultak rögzülését. Ehhez azonban egy meghatározott időkereten belül kell végezni az edzést.Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 77.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160623-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-77-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Kiki: „Ma már nem hagyom, hogy belekényszerítsenek helyzetekbe"http://www.life.hu/ez-zsir/20160620-kikit-az-legendas-elso-emelet-frontemberet-jogaorara-vittuk.htmlAz egykori legendás együttes, az Első Emelet frontembere ritkán ad interjút, ezért is éreztem megtiszteltetésnek, hogy nem csak beszélgetett velem, hanem a jógaórámra is ellátogatott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.