Így még nem láthattad Tóth Verát! Elképesztő formában van

súly fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már bátran belevetheti magát a nyárba, hiszen rengeteget fogyott! Nagyon régóta küzd feleslegével, de úgy tűnik, sikerült hatásosan felvennie a harcot a kilókkal.

Nagyon sokszor próbált már megszabadulni Vera a súlyfeleslegétől, rengeteg különböző módszert próbált ki, de eddig nem lehetett látni az eredményét. Most viszont sikerült leadnia jó pár kilót, ami látszik is az énekesnő legutóbb közzétett fotóján. Valószínű, hogy ennyinél nem is fog megállni Vera, de már így is hihetetlenül csinos!

Forrás: Tóth Vera
Felér egy brutális kínzással! Ez történik a testeddel, ha nem iszol elég vizethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-feler-egy-brutalis-kinzassal-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-iszol-eleg-vizet.htmlAz emberi szervezet 70%-át víz teszi ki: ez felel az anyagcseréért és vérkeringésért, a méregtelenítésért és testünk hőszabályozásáért. De a szép bőrnek is elengedhetetlen feltétele testünk belső hidratálása, ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fáradtságot és a fejfájást éppen a dehidratáltság okozza. Ez Zsír!OrigoElképesztő sikerrel zárult BikiniBody programunk! Ennyit változott Teodóra 10 hét alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-katus-attila-utolso-beszamoloja-a-bikinibody-programrol-es-teodora-atalakulasarol.htmlElérkeztünk a 10 hetes BikiniBody programunk végéhez, amelynek kitűzött célja az volt, hogy 2 hónap alatt Teodóra példáján keresztül mutassuk be az olvasóknak, hogy szakemberek segítségével hogyan tudjuk az egészségi és fittségi állapotunkat növelni és ezzel együtt alakunkat és gondolkodásmódunkat formálni. Olvasd el Katus Attila utolsó beszámolóját! Ez Zsír!OrigoKiderült! Ennyit fogynak a focisták egy meccs alatt http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-ennyit-kilotol-szabadulnak-meg-a-focistak-egy-meccs-alatt-friss-kutatas.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n, mely végül vereséggel végződött. Most kiderült, hogy mekkora feleslegtől szabadultak meg a srácok. Ez Zsír!--Átalakult Muri Enikő! Rengeteget fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-muri-eniko-a-budapesti-operettszinhaz-szinesznoje-nagyon-sokat-fogyott.htmlSosem panaszkodhatott alakjára Muri Enikő, hiszen nem volt rajta felesleg, ám most sokkal vékonyabb a sztár, mint valaha. Ez Zsír!--Bikiniben napoztatja dús idomait Ashley Graham http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-bikiniben-napoztatja-dus-idomait-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA plus size modell megmutatta, hogyan töltötte ezt a forró hétvégét. És mi mással is üthetné el az időt a rekkenő hőségben, ha nem napfürdőzéssel? Ez Zsír!OrigoBencsik Tamara testénél ma nem lesz jobbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-bencsik-tamara-bombaalakot-villantott.htmlA Facebookon örvendeztette meg rajongóit az éeneksnő, mégpedig egy nem akármilyen fotóval. Bencsik Tamara hasizma mindannyiunk álma, de a bombaalakot neki sem adták ingyen. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.