Adele döbbenetesen néz ki! Nagyon lefogyott az énekesnő

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images -
diéta fogyás súlyfelesleg személyi edző Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele sem tartozik a nádszálvékony hírességek közé, amit nem is bán, de azért azt ő is érezte, hogy nem ártana megszabadulni pár kilótól. Eddig nagyon sikeres a fogyókúrájában, máris meglátszik alakján a változás!

Nem egyedül vágott neki Adele a kilók elleni harcnak, profi segítsége volt, hogy tényleg legyen eredménye a fáradozásnak. Több, mint 10 kilótól sikerült megszabadulnia eddig. Egy korábbi triatlonista Pete Geracimo állított össze az énekesnőnek egy mozgástervet, ami nagyon úgy tűnik, hogy bevált.

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images

Természetesen az elhatározás és a kitartás is nagyon fontos, nemcsak az edzésterv, de ezek mellett a diéta sem elhanyagolható. Egyéni étrendet követ az énekesnő, de ezzel azért meggyűlik néha a baja. Minden ellenére eddig nagyon eredményes Adele fogyási kísérlete.

Így edz Adele - Ennyire fájdalmas lenne a súlyemelés?

A világhírű énekesnő kicsit megszenvedte a délutáni testmozgást - ezt meg is örökítette a rajongóknak. Adele jó pár kilótól szabadult meg az utóbbi időben, de ilyen kínok árán? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.