Schobert Norbi: "Engem is megbüntet a helyzet. Utána úgy néz ki a fejem, hogy nem férek bele a tévébe"

fogyás hízás Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hiszed, ha nem, néha még a fitneszguru is megszegi saját életmódrendszerét.

"Mostanában megint diétázom, mert én is tudok ám hízni. Nem mindig követem ugyanis a saját életmódomat. Néha elmegyek a barátokkal egy-egy sörözőbe, ahol benyomunk másfél liter sört, egy kis fehér kenyeret, aztán engem is megbüntet a helyzet. Utána úgy néz ki a fejem, hogy nem férek bele a tévébe" - mesélte Norbi a TV2 Mokkájában.

Olcsó és egyszerű - Nem futja méregdrága edzésekre? Íme, a megoldáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-gyaloglas-az-olcso-es-egyszeru-edzes.htmlA séta egy olyan egyszerű és olcsó testmozgás, amely bizonyítottan kedvező hatást gyakorol a csontokra, az izmokra és az ízületekre.Ez Zsír!--Elképesztően vékonyka Szabó Zsófi - Emlékszel még rá, hogy festett néhány éve? http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-szabo-zsofi-nagyon-vekony.htmlSzabó Zsófi alakjára már többször is rácsodálkoztunk. No, nem azért, mintha ne nézne ki vadítóan a szép műsorvezető, inkább azért mert amikor annak idején feltűnt a Jóban Rosszban sorozatban, nőiesen gömbölyű alakjával hívta fel magára a figyelmet. Ez Zsír!OrigoElképesztően jól néz ki Király Linda - Gyönyörűbb mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-elkepesztoen-lefogyott-kiraly-linda.htmlKirály Linda azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek néhány pluszkiló is jól áll. Az énekesnő ennek ellenére folyamatosan tesz azért, hogy vékonyabb legyen, és úgy tűnik bombaformában van. Ilyen egy igazi, dögös, hús-vér csaj. Ez Zsír!OrigoBencsik Tamara testénél ma nem lesz jobbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-bencsik-tamara-bombaalakot-villantott.htmlA Facebookon örvendeztette meg rajongóit az éeneksnő, mégpedig egy nem akármilyen fotóval. Bencsik Tamara hasizma mindannyiunk álma, de a bombaalakot neki sem adták ingyen. Ez Zsír!--Csobot Adél 10 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617-csobot-adel-10-kilot-fogyott.htmlIgaz, nem most, a szülés után, hanem az elmúlt 4 évben, a várandósságáig apránként. Ez Zsír!-- Galambos Lajcsi fogyasztja Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617--galambos-lajcsi-fogyasztja-cseke-katinkat.htmlA mulatószenész tanácsait követve újabb közel 5 kilót dobott le Cseke Katinka. A Jóban Rosszan sztárja a Hal a tortán forgatásán faggatta ki Lajcsit. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.