Adriana Lima falatnyi farmersortban szexizik

Forrás: Instagram/Adrianalima -
modell Adriana Lima jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell aligsminkben és egy elég szexi szerelésben mutatta be jógatudását. 

Aprócska farmernadrág és vállat szabadon hagyó felső - ez a Victoria's Secret angyalának jógaszerelése. Dögös, ugye?

Forrás: Instagram/Adrianalima

A modell egyébként a festői szépségű görög szigeten, Mykonoson sütteti a hasát, itt mutatta be a jógapózt is. Adriana mint mindig, most is bomba formában van - ha kíváncsi vagy arra, ő hogyan tartja karban a testét, kattints ide!

Nem foci, mégis focilabdával játsszák: 3+1 focialternatívahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160707-nem-foci-megis-focilabdaval-jatsszak-focialternativak.htmlA csodás Eb-szereplésünk után még mindig focilázban ég az egész ország. Most még azok is imádják a focit, akik egyébként nem igazán követik a magyar sportot. Régi és új focirajongóknak kedvezünk most különböző alternatívákkal. Nem foci, mégis focilabdával játsszák, mi az? Ez Zsír!--Miért gyűlölik a nők a testüket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160705-egyes-nemzeteknel-a-nok-80-szazaleka-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás 13 országban végzett felmérést a nők között arról, hogy mennyire elégedettek a testükkel. A végeredmény sokkoló lett. Egyes nemzeteknél a nők 80, vagy akár 90 százalékának nem tetszik az, amit a tükörben lát. Ez Zsír!--Ejnye! Kim Kardashian csúnyán meghamisította egy fotóját http://www.life.hu/ez-zsir/20160706-kim-kardashian-ezt-a-fotot-bizony-retusaltak-a-sztar-ujbol-nagy-hibat-vetett.htmlA hatalmas fenekéről elhíresült médiaszemélyiség egy parányi sortban hirdeti az önelfogadást és a pozitív testképet. Kár, hogy a felvétel "enyhén" retusált. Ez Zsír!--"Lassan, de biztosan haladok előre” - Szabó Ricsi látványosan lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160705-szabo-ricsi-lefogyott-az-x-faktor-sztarja-komoly-sulyfeleslegtol-szabadult-meg.htmlKőkemény életmódváltásba kezdett az X-Faktor ötödik évadának sztárja. Szabó Ricsi több kilótól is megszabadult az elmúlt hónapokban. Ez Zsír!RTLKLUBVízparton hűsölsz? Használd ki a víz erejét a jógában is!http://www.life.hu/ez-zsir/20160701-hasznald-ki-a-viz-erejet-a-jogaban.htmlA bolygónk és a testünk is körülbelül 70%-ban víz. A víz a természetben és a testünkben is lehet nyugodt és tükörsima, tud finoman fodrozódni, lágyan áramlani, hullámozni, elemi erővel mozogni, és vízesésként zuhogni. Lehet finom vízpermet vagy pára, lehet áradó folyó. Néha engedni kell folyni a maga útján, de ha mederbe tereled, irányítottan lehet használni a vízben rejlő szelíd, de hatalmas erőt. A nyári időszak tüzét jól ellensúlyozhatja a víz hűsítő lágysága. Ez Zsír!--Mariah Carey mindenkit átvert! Nézd meg a sztárt élőben! http://www.life.hu/ez-zsir/20160706-mariah-carey-retusalja-a-fotoit-az-enekesno-eloben-joval-ducibb-mint-a-kepeken.htmlA sztár a jelek szerint nem bír leállni! Hiába a róla készült szexis felvételek, a díva élőben teljesen máshogy néz ki. Íme, a bizonyíték! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.