Virágmintás fürdőruhában villantott bálnatestet Kelly Brook

Kelly Brook modell bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Brook angol modellt, színésznőt és műsorvezetőt, aki korábban olyan fotót posztolt, amin egy az egyben Angelina Jolie-ra hasonlít, most fürdőruhában fotózták.

A 36 éves egykori glamourmodell Olaszországban pihen a párjával, és magabiztosan mutogatja kerekded formáit. A Daily Mail, aki a képeket közzétette, egyenesen úgy fogalmaz, hogy a szépség a bájaival kérkedik.

Mamma Mia ⛱☀️

Kelly Brook (@iamkb) által közzétett fénykép,

Nagyon boldognak látszik:

Deep Blue

Kelly Brook (@iamkb) által közzétett fénykép,

Micsoda formák:

No Filter ⛱

Kelly Brook (@iamkb) által közzétett fénykép,

Uhh:

Kelly Brook (@iamkb) által közzétett fénykép,

Tóth Vera ezért nem beszél csodálatos fogyásárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160709-toth-vera-enekesno-nem-beszel-csodalatos-fogyasasrol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vera eszméletlen változáson ment át az utobbi hónapokban: rengeteget fogyott. Természetes, hogy mindenki erről kérdezné őt, az énekesnő azonban nem fedi fel a titkát. Ez Zsír!OrigoAleska nem ment a Soundra, cserébe villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160709-aleska-diamond-nem-ment-a-balaton-soundra-cserebe-lapos-hasat-villantott.htmlAleska, vagyis Sáfrány Emese úgy döntött, idén celebtársaival ellentétben nem megy a Balaton Soundra. Viszont tuti bikinalakot és lapos hasat villantott az Instán. Ez Zsír!--A te felelősséged! A derékfájás elkerülhető!http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-a-derekfajas-megelozese-es-gyogyitasa-jogaval.htmlA derékfájásokról szóló statisztikák szerint a regisztrált esetek 85%-ában a kiváltó ok ismeretlen eredetű. A páciensek is gyakran mondják el az első beszélgetésnél, hogy ez náluk családi örökség, anya, apa, nagyi (stb) is lumbágós volt. Az emberek többsége azt hiszi, hogy a derékfájás kialakulása elkerülhetetlen és az csak úgy megtörténik, tőlük függetlenül. Pedig ez nem így van! Ez Zsír!OrigoFelejtsd el az éttermeket – Házi kosztot mindenkinek! http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-a-hazi-koszt-sokkal-egeszsegesebb-az-ettermi-eteleknel.htmlEgy újabb kutatás azt vizsgálta, hogy mennyivel egészségesebbek azok, akik házi kosztot fogyasztanak, mint akik legtöbbször valamilyen étteremből szerzik be az ételt. Ez Zsír!OrigoCsak irigykedni tudunk Ada tökéletes alakjárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160714-ada-alakja-nagyon-jo-kepmegoszto-oldalan-mutatta-meg-szuper-testet.htmlA műsorvezetőről meg nem mondanánk, hogy már két nagyfiú édesanyja! Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huA lángos, a palacsinta és a hamburger vonzásában - 5 tipp, hogy ne hízz el nyaralás alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160713-tippek-nyaralasra-az-egeszseges-etkezeshez.htmlEgész tavasszal és nyár elején kitartóan küzdünk, hogy elérjük a hőn vágyott bikinialakot, de a kitartás általában az első nyaralásig tart. Persze természetes, hogy az ember egy kicsit jobban elengedi magát a szabadsága alá, de nem éri meg átesni a ló túlsó oldalára, hiszen a nyaralás alatt vissza is hízhatjuk a leadott kilókat, ha nem tartunk be néhány alapszabályt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.