Laky Zsuzsi: "Nem azért vagyok plus size, mert nem tudok lefogyni"

modell Laky Zsuzsanna videó plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dietz-Laky Zsuzsi plus size modellként szeretne visszatérni a szakmába. Az édesanya kirobbanó formában van, így nem szeretne kihagyni egy ekkora lehetőséget. 

A sztár még tizenkét évvel ezelőtt a Miss Európa-választáson állt győztesként a dobogóra. Régóta nem lehetett hallani róla, visszavonult a nyilvánosság elől. Azóta két kislány anyukája, és ahogy ez lenni szokott, kissé kikerekedett. A modell elmondása szerint jól érzi magát a bőrében, és úgy gondolja, hogy a szülés után lett nőies igazán.

/1502/Sz_ps201521213142
Miranda Kerr bikinialakjától még nagyobb lett a forróság Malibunhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-miranda-kerr-modell-fotozason-volt-malibun.htmlA 33 éves modell egy percet sem öregszik, az alakja pedig épp olyan, mint évekkel ezelőtt. Ez Zsír!--Ez a popó úgy vonzza a tekinteteket, mint a mágneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-ez-a-popo-ugy-vonzza-a-tekinteteket-mint-a-magnes.htmlEgy fiatal lány eltalálta, hogy mire van szüksége a virtuális világnak. Katya Elise Henry kedves, szép, és valószínűleg okos is, ugyanis a popójával már 2 és fél millió Instagram-követőre tett szert. Ez Zsír!OrigoA lángos, a palacsinta és a hamburger vonzásában - 5 tipp, hogy ne hízz el nyaralás alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160713-tippek-nyaralasra-az-egeszseges-etkezeshez.htmlEgész tavasszal és nyár elején kitartóan küzdünk, hogy elérjük a hőn vágyott bikinialakot, de a kitartás általában az első nyaralásig tart. Persze természetes, hogy az ember egy kicsit jobban elengedi magát a szabadsága alá, de nem éri meg átesni a ló túlsó oldalára, hiszen a nyaralás alatt vissza is hízhatjuk a leadott kilókat, ha nem tartunk be néhány alapszabályt. Ez Zsír!OrigoRubint Réka felforrósította a hangulatot- szexi fotó a fitneszladyrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160714-rubint-reka-fitnesz-edzo-szexi-bikiniben-napozott-a-medence-partjan.htmlA tökéletes testű fitneszedző következő táborának helyszínét tesztelte, ahonnan szexi fotóval lepte meg rajongóit. Ez Zsír!OrigoHihetetlen! Nagyon vékony lett Gáspár Evelin: FOTÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20160712-gaspar-evelin-nagyon-vekonyabb-elotte-utana-kepet-posztolt.htmlRégóta küzd súlyfeleslegével Gáspár Evelin, nagyon sok kilótól sikerült már megszabadulnia. Újabb fotót tett közzé arról, most holt tart a fogyásban. Ez Zsír!--Tóth Vera elképesztő bejelentésre készül Facebook-oldalán: íme, a nagy hír!http://www.life.hu/ez-zsir/20160712-toth-vera-regota-kuzd-a-sulyfeleslegevel-most-nagy-bejelentesre-keszul.htmlAz énekesnő még egy kis időt kér a rajongóktól, de ígéri, egy hét múlva őszintén elmesél mindent a fogyásáról. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.