Mi történik Cinthya Dictatorral? Soványabb, mint valaha

vékony fogyás Cinthya Dictator Varga Viktor sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator sosem tartozott a plus size hírességek közé, mindig is vékony, filigrán alkattal rendelkezett. Ám mostanában önmagához képest is sokkal, de sokkal vékonyabb, szinte minden csontja látszódik – főleg abban a szerelésben, amit tegnap posztolt magáról.

Cinthyáról már többször megírtuk, hogy egyre soványabb, és általában rá is erősít erre a testképre, hiszen olyan ruhákat választ, amelyek hangsúlyozzák testalkatát. A szemünk elsősorban a fotóslány derekán akadt meg, ha az egyáltalán még deréknak nevezhető.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator
Amikor csak a csoki, a fagyi és a csipsz segít – Te is érzelmi evő vagy?http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-minden-amit-a-stresszevesrol-tudni-kell.htmlA stresszevés az, amikor az érzéseinkre adott reakcióként fogyasztunk élelmiszereket, különösen olyankor, amikor valójában nem is vagyunk éhesek. Az érzelmi evésnek is nevezett jelenség során nem a testünk, hanem az érzelmeink diktálják, mikor és mennyit együnk. Ez Zsír!--Egy fitneszedző bebizonyította, hogy tényleg nem a mérleg a lényeghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-egy-no-bebizonyitotta-hogy-tenyleg-nem-a-merleg-a-lenyeg.htmlA fitneszedző minden fogyókúrázónak üzent: a mérleg hazudik! Bizonyítékul pedig közzétett két képet is. Ez Zsír!--A meztelenkedő terhes nő fotója lebénította az internetet http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-lebenitotta-az-internetet-a-meztelenkedo-terhes-no-fotoja.htmlA 9 hónapos terhes kismama egy fotósorozat kedvéért a gátlásaitól és a ruháitól is megszabadult. A felvételeket pedig később az Instagramján is megosztotta. Az biztos, hogy a képek felrobbantották az internetet! Ez Zsír!OrigoSzabaduljon meg az úszógumitól! 3 Lépés a Lapos Hasért http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20160721-lapos-has.htmlRadics Gigi elképesztően csinos http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-radics-gigi-elkepesztoen-lefogyott-nagyon-vekony-lett-az-enekesno.htmlRadics Gigi is megküzdött azzal, amivel a legtöbb nő is megküzd az élete során, azaz a súlyfelesleggel. Az énekesnő legutóbbi fotóját látva azonban bizton kijelenthetjük, Gigi már leszámolt ezzel a problémával. Ez Zsír!OrigoBritney Spears aranybarnára sült és gyerekeivel múlatja az időthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-britney-spears-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-nagyon-lebarnult-az-enekesno.htmlAz énekesnő volt már nagyon rossz formában, de most újra a fénykorát éli. Éppen ezért minden alkalmat meg is ragad, hogy megmutassa, milyen dögös is ő mostanában. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.