Édesanyja aggódik Nádai Anikóért: csontsoványnak tartja

Forrás: Nádai Anikó / Facebook -
fogyás Nádai Anikó aggódás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 11 hónapja jött világra Nádai Anikó kisfia, Patrik, de a műsorvezető máris visszanyerte szülés előtti alakját. Ennek ő nagyon örül, édesanyja azonban nagyon aggódik.

Nagyon hamar sikerült visszanyernie alakját Nádai Anikónak, 11 hónappal szülése után máris úgy néz ki, mint tinédzser korában. Nincs titok, a műsorvezető szerint csak a gyermekének köszönheti, hogy ilyen hamar leadta a várandósság alatt felszedett kilókat.

Forrás: Nádai Anikó / Facebook

"A határtalan boldogsággal együtt az anyaság egy huszonnégy órás megállás nélküli szolgálat" - vallotta Nádai Anikó, aki szerint kisfiánál nem létezik jobb személyi edző. Patrik garantáltan gondoskodik arról, hogy mindig mozgásban legyen a műsorvezető. Édesanyja szerint azonban Anikó már túl vékony. "Anyu kíméletlen őszinteséggel amúgy is rendszeresen letámad:

Kislányom, te csontsovány vagy, mondd, eszel te rendesen?"

- ismerte el a műsorvezető a Story Magazinnak, de mindenkit megnyugtatott. Mindig mindent eszik, amit csak megkíván: tésztát, császárszalonnát akár még este kilenckor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.