Ellie Goulding énekesnő fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie is kikapcsolódott: a közelmúltban nem Harry herceggel, hanem a barátaival, köztük egy dögös táncossal, Jackson Williamsszel töltötte a hétvégét. 

Az énekesnő meghívta a barátait egy hétvégi hajókázásra, és igen, bebizonyosodott, hogy Ellie is emberből van, és bizony a fürdőruha rajta is úgy áll, mint egy átlagos testalkatú nőn, ráadásul

egy kis úszógumit is felfedezhetünk rajta.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Sbch

Ellie egyébként láthatólag ragyog a boldogságtól, amihez simán hozzájárulhat az is, hogy egy szexi félistennel, Jackson Williamsszel kapták lencsevégre. Ha kíváncsi vagy Adonisz és Ellie mosolygós pillanataira, nézzétek meg a képeket itt!

Ada popsit és mély dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/news/20160720-ada-popsit-es-mely-dekoltazst-villantott.htmlA kétgyermekes anyuka épp a tengernapon sütteti a hasát, ráadásul huszonéves csitriket megszégyenítő alakkal büszkélkedhet. NewsOrigoÍme egy egyszerű, de nagyszerű kütyü, ami megment a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/news/20160722-ez-az-ekszer-megment-a-nemi-eroszaktol.htmlEgy hiánypótló találmányba, - bár egyelőre még prototípusába - botlottunk bele: a segélyhívó okosgyűrűbe. A nők számára tervezett ékszer egy gombnyomásnak köszönhetően megment, ha veszélyes helyzetbe kerülsz. NewsOrigoBalaton Sound: Bényi Ildikó kiáll a lánya mellett, és harcba száll a dílerekkelhttp://www.life.hu/news/20160721-benyi-ildiko-kiall-a-lanya-mellett-es-harcba-szall-a-dilerekkel.htmlÉlete legrosszabb napjain van túl az MTVA műsorvezetője, Bényi Ildikó, aki folyamatosan a lábadozó lánya mellett van. Fanni az egyike volt azoknak, akiket a Balaton Soundon bedrogoztak. News--Magányos nyaralásra készül Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/news/20160719-egyedul-megy-nyaralni-keresztes-ildiko.htmlIdén egyedül indul vakációra Keresztes Ildikó, aki ezúttal Spanyolország helyett a horvát tengerparton piheni ki az eddigi hajtást. News--George Clooney háza előtt táboroznak a migránsokhttp://www.life.hu/news/20160713-george-clooney-haza-elott-taboroznak-a-migransok.htmlMióta Svájc lezárta a határát, a Comoi-tó partján fekvő luxusnegyed tövében egyre csak gyűlnek az afrikai migránsok, de olyannyira, hogy a látvány már vetekszik a tavaly nyáron, a Keleti pályaudvarnál kialakult helyzettel. NewsOrigoRonaldo egy heti fizetését zsebelte be az Eb-győzelemért cserébehttp://www.life.hu/news/20160711-ronaldo-egy-heti-fizeteset-zsebelte-be-az-eb-gyozelemert-cserebe.htmlA portugál szövetség 300 ezer euróval jutalmazza meg minden egyes játékosnak a diadalt. Bár ez soknak hangzik, de valójában egyáltalán nem az. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.