Laky Zsuzsi: "Tőlem távol áll a mellnagyobbítás"

modell Laky Zsuzsanna mellnagyobbítás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya sosem bántotta azokat, akik valamilyen beavatkozáson estek át, ám nem ért egyet a dologgal. 

Laky Zsuzsi nem ítéli el azokat a hölgyeket, akik mellnagyobbító műtéten esnek át, ám ez a fajta szépészeti beavatkozás abszolút távol áll tőle. Úgy gondolja, ha kicsi mellekkel áldotta volna meg őt a természet, elképzelhető, hogy ő is bevállalta volna a beavatkozást, de szerencsére ezzel sosem volt problémája. A sztár még tizenkét évvel ezelőtt, a Miss Európa-választáson állt győztesként a dobogóra. Régóta nem lehetett hallani róla, most viszont plus-size modellként tér vissza a kifutóra.

Keresztes Ildikó: „Volt kemény két évem”http://www.life.hu/ez-zsir/20160725-keresztes-ildiko-enekesnovel-jogaztunk-aki-arrol-meselt-mit-elt-at-amikor-abbahagyta-az-intenziv.htmlAz énekesnőt jógaórára invitáltuk, ahol tornászmúltjának köszönhetően tökéletesen kivitelezte az ászanákat. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoÚgy eszik a gyereked, ahogy te - Ne add át az egészségtelen szokásokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160723-ugy-eszik-a-gyerek-es-azokat-ahogy-a-szuleitol-latja.html„Az vagy, amit megeszel" – tartja a mondás. Nos, egy friss kutatás szerint szülő-gyerek viszonylatában egyéb összefüggésekre is felfigyelhetünk e téren: „a gyereked az, amit megeszel". Ez Zsír!--Iszak Eszti alakjától leesett az állunk: formás idomok és hosszú lábak http://www.life.hu/ez-zsir/20160721-iszak-eszti-megcsodalhattuk-hosszu-szepseges-labait-olaszorszagban-pihen-a-sztar.htmlIszak Eszti mindig tudja, mitől döglik a légy! A remek stílusérzékkel rendelkező fiatal műsorvezető ezúttal a strandon mutatta meg elképesztő alakját. Ez Zsír!--Így kerülj bomba formába az esküvődre: vesd be a menyasszonydiétát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160714-a-legjobb-dieta-menyasszonyoknak.htmlHa karcsú szeretnél lenni az esküvőd napján, nyugodtan elfelejtheted a kamudiétákat, a gyorsdiétákat és a sztárok által népszerűsített programokat. Sokkal jobb, ha a napi kalóriaszükségletet tiszta élelmiszerekkel biztosítod: friss gyümölcsökkel, friss zöldségekkel, alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel, teljes kiőrlésű gabonával és egészséges zsírokkal. Ez Zsír!--Ez a popó úgy vonzza a tekinteteket, mint a mágneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-ez-a-popo-ugy-vonzza-a-tekinteteket-mint-a-magnes.htmlEgy fiatal lány eltalálta, hogy mire van szüksége a virtuális világnak. Katya Elise Henry kedves, szép, és valószínűleg okos is, ugyanis a popójával már 2 és fél millió Instagram-követőre tett szert. Ez Zsír!OrigoJulia Roberts unokahúga, Emma megmutatta tökéletes testét: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160717-julia-roberts-szineszno-unokahuga-emma-roberts-megmutatta-tokeletes-testet.htmlEmma Roberts megmutatta csodás alakját. Álomszép helyről csekkolt be.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.