Évekig csak citromos lekváron élt, így néz ki a fiatal lány

Forrás: Dreamstime -
étkezési zavar betegség fiatal lekvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jodie Brown évekig súlyos étkezési rendellenességgel küzdött. A 17 éves lány problémája most megoldódni látszik. 

Jodie kisgyermekkorától kezdve csakis citromos-túrós kenyeren élt. A családja hiába vitte el különböző dokikhoz, a lány állapota csak nem javult. Végül kiderült, hogy egy súlyos étkezési rendellenességgel küzd, melyet most egy hipnotizőr oldott meg. Kattints ide a lányról készült fotókért!

Forrás: Dreamstime

A 17 éves tinédzsert mostmár nem gúnyolják ki a barátai, hiszen velük is el tud menni étterembe. "Az évek alatt sok élelmiszerrel próbálkoztam, de végül semmi más vált be. Öklendeztem tőlük. Ha nincs ez a kezelés, biztosan megbetegedtem volna" - nyilatkozta a fiata lány.

Britney Spears brutál testet gyúrt magánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160727-britney-spears-megmutatta-dogos-testet-igy-edz-az-enekesno-jo-formeban-van.htmlPár éve mélyponton volt Britney Spears, aki az anyaszerepben sem találta igazán a helyét. Azóta azonban teljesen egyenesbe jött az élete, visszatért a porondra az egykori bálvány, és családi élete rendeződni látszik! Ez Zsír!OrigoMi történik Cinthya Dictatorral? Soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-szerelme-sovanyabb-mint-valaha.htmlCinthya Dictator sosem tartozott a plus size hírességek közé, mindig is vékony, filigrán alkattal rendelkezett. Ám mostanában önmagához képest is sokkal, de sokkal vékonyabb, szinte minden csontja látszódik – főleg abban a szerelésben, amit tegnap posztolt magáról. Ez Zsír!OrigoIszak Eszti alakjától leesett az állunk: formás idomok és hosszú lábak http://www.life.hu/ez-zsir/20160721-iszak-eszti-megcsodalhattuk-hosszu-szepseges-labait-olaszorszagban-pihen-a-sztar.htmlIszak Eszti mindig tudja, mitől döglik a légy! A remek stílusérzékkel rendelkező fiatal műsorvezető ezúttal a strandon mutatta meg elképesztő alakját. Ez Zsír!--A te felelősséged! A derékfájás elkerülhető!http://www.life.hu/ez-zsir/20160715-a-derekfajas-megelozese-es-gyogyitasa-jogaval.htmlA derékfájásokról szóló statisztikák szerint a regisztrált esetek 85%-ában a kiváltó ok ismeretlen eredetű. A páciensek is gyakran mondják el az első beszélgetésnél, hogy ez náluk családi örökség, anya, apa, nagyi (stb.) is lumbágós volt. Az emberek többsége azt hiszi, hogy a derékfájás kialakulása elkerülhetetlen, és az csak úgy megtörténik, tőlük függetlenül. Pedig ez nem így van! Ez Zsír!OrigoLaky Zsuzsi: "Nem azért vagyok plus size, mert nem tudok lefogyni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-laky-zsuzsi-plus-size-modellkent-tert-vissza-a-szakmaba-ujra-modellkedne-az-edesanya.htmlDietz-Laky Zsuzsi plus size modellként szeretne visszatérni a szakmába. Az édesanya kirobbanó formában van, így nem szeretne kihagyni egy ekkora lehetőséget. Ez Zsír!--Nincs Chelsea Pezzolánál dögösebb sportolónőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-chelsea-pezzola-golfozono-nagyon-szexi.htmlA 23 éves floridai lány nem csak őrülten szexi, de tehetséges is. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.