Felismered? Ennyit változott az évek alatt Nagy Edmond

esküvő fogyás Nagy Edmond Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori nőcsábász mára már megváltozott, háromszoros apuka lett, aki esküvőre készül gyermekei édesanyjával. 

A Megasztár felfedezettje boldogan mesélt a Mokkában arról, mi történt vele a tehetségkutató óta eltelt bő évtizedben. A műsor óta szerencsére még mindig vannak fellépései, és büszke arra, hogy ennyi év elteltével is az ország legjobb énekeseként tartják számon. Nagy Edmond első szériájának nagy mackója ma már nem a cirkuszi rivaldafényben tündököl, hanem az éneklés a legfontosabb az életében.

Tóth Vera elképesztően jól néz ki: Egyre vékonyabb!http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-toth-vera-elkepesztoen-jol-nez-ki-egyre-tobbet-fogy-az-enekesno.htmlTóth Vera több sikertelen fogyókúra után most elképesztő formában van. A 31 éves sztár megmutatta, mennyire lefogyott. Ez Zsír!OrigoÉdesanyja aggódik Nádai Anikóért: csontsoványnak tartjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-nadai-aniko-lefogyott-46-kilos-11-honappal-szulese-utan-edesanyja-aggodik-csontsovanynak-tartja.htmlMindössze 11 hónapja jött világra Nádai Anikó kisfia, Patrik, de a műsorvezető máris visszanyerte szülés előtti alakját. Ennek ő nagyon örül, édesanyja azonban nagyon aggódik. Ez Zsír!OrigoMi történik Cinthya Dictatorral? Soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-szerelme-sovanyabb-mint-valaha.htmlCinthya Dictator sosem tartozott a plus size hírességek közé, mindig is vékony, filigrán alkattal rendelkezett. Ám mostanában önmagához képest is sokkal, de sokkal vékonyabb, szinte minden csontja látszódik – főleg abban a szerelésben, amit tegnap posztolt magáról. Ez Zsír!OrigoCristiano Ronaldo izmaitól felforrósodott a péntekünk: micsoda szexi fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-cristiano-ronaldo-izmai-micsoda-szexi-foto-a-portugal-focistarol.htmlA Real Madrid csapatának sztárfocistája nem is dobhatta volna fel jobban a napunkat, mint az alábbi Instagram-fotójával. Ez Zsír!Origo"Csak még egy falatot" – Így állj ellen az erőszakos kajatukmálóknak!http://www.life.hu/ez-zsir/20160714-igy-allj-ellen-az-eroszakos-kajatukmaloknak.htmlMindannyian ismerjük azt az érzést, amikor valaki nagyon kedvesen kínál minket, de mi már nem szívesen ennénk többet, ám úgy érezzük, ha nemet mondunk, azzal megsértjük a másik érzéseit. Ez Zsír!--Ez a szexi macsó a cicája helyett velünk is edzhetné az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-a-szexi-macso-a-macskajaval-edz.htmlTörténetünk főszereplője, Adonisza látványa is örömkönnyeket csal ki belőlünk, és akkor még nem beszéltünk a cuki cicájáról! Csak pár akadállyal kell megküzdenünk: a srác kanadai, és közel 11 millió nő epedezik érte, de ez sem számít, bevállaljuk! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.