Végre! Kim Kardashian megmutatta eszméletlen fogyását bikiniben is!

Forrás: GQ Magazine -
Kim Kardashian fogyás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta tudjuk, hogy mennyit fogyott KIm Kardashian, majd megölt bennünket a kíváncsiság, hogyan festhet bikiniben a celebmami. Imáink meghallgattattak: íme a szupervékony Kim Kardashian fürdőruciban!

Decemberben adott életetmásodik gyermekének, és lőn: Kim Kardashian bikinis teste már maga a tökély. A celebanyuka 31 kilót fogyott napi sokszori edzéssel és kőkemény Atkins diétával, ezen kívül lézeres bőrkisimító eljárásokon is részt vett, aminek az eredménye egy nőies, karcsú, formás alak lett. A róla készült képeket a Daily Mail-en meg is nézheted.

Forrás: GQ Magazine

Kim egyébként a hároméves North és 8 hónapos kisfia, Saint társaságában lazulgatott Punta Mitán, Mexikóban, itt mutatta meg szülés utáni alakját.

De még mielőtt bárki azt hinné, ez a normális, eláruljuk: nem az. A szülés után ugyanis egyik szakértő sem javasolja a kőkemény diétát, és bár edzeni szabad, a túlzásba vitt mozgás a szoptatásnak sem tesz jót. A terhesség alatt sem egy pillanat műve volt a hízás, így az is időbe telik, mire a test regenerálódik. Itt írtunk is korábban arról, hogyan érdemes visszanyerni a súlyt szülés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.