A magyar vagy a külföldi celebpopsik voltak a nyár legformásabb idomai? Szavazz!

forma popsi Nyár celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár az időjárás még kecsegtet néhány meleg nappal, a nyár hivatalosan már csak szerdáig tart, így ideje összeszedni az idei szezon legformásabb celebfenekeit. Íme!

A külföldi celebek közül legtöbbször minden bizonnyal Emily Ratajkowski fenekét láttuk. Elképesztő, hogy milyen gyakorisággal tudja posztolni magáról a dögös képeket, amelyeken persze egytől egyig tökéletes az alakja.

✌ ️

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Suki Waterhouse egy popsirázós Instagram-videóval bizonyította, hogy bizony ő is kerekded idomokkal rendelkezik.

@popandsuki ting

Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) által közzétett videó,

Rihanna világkörüli turnéjának glasgow-i állomásán sikerült az egyik rajongónak a lehető legjobb szögből kameráznia Rihanna formás hátsóját. A személyi edzője korábban azt nyilatkozta, hogy nem a kőkemény edzések és a diéták számítanak, hanem az, hogy elkötelezzük magunkat az egészséges életmód mellett.

Which one of my Scottish fans took this video??? #SAUCY Glasgow thank you for a fun ass night!! #ANTIWORLDTOUR

badgalriri (@badgalriri) által közzétett videó,

Nicole Scherzinger idomait szintén egy videó örökítette meg. Az énekesnő hetente kétszer jógázik, és kétnaponta 90 perces erősítő tréningeken formálja a testét.

Goofing around #summerfun #ibiza #formentera

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által közzétett videó,

A szépséges Victoria's Secret-modell, Shanina Shaik egy sejtelmes popsivillantással örvendeztette meg rajongóit.

End of day ✌ ️ #memorialweekend

SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) által közzétett fénykép,

A magyar sztárok közül Bódi Sylviről láttuk a legtöbb bikinis képet, a modell ugyanis él-hal a szörfözésért, így az év nagy részében tengerpartokon élvezi a hullámokat. Nem is csoda, hogy ennyire formás teste van.

Tolvai Reni olaszországi nyaralása alkalmával posztolta ezt a csodás fotót, amin jól látszik, hogy milyen tökéletes eredményt lehet elérni a sok-sok guggolással.

Dér Heni az elmúlt években igencsak rákapott a sportolásra. Leginkább edzőtermekbe jár, elképesztően dögösre gyúrta magát. Nagy gratula neki!

Dukai Regina bikiniben sajnos nem, de edzőruhában azért megmutatta, mennyire formás a popsija. Guggolásra fel!

#backagain ✔️ #nike #body #backontrack #voslauer #healthylife

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

A külföldi vagy a magyar celebek formásabbak?

Irigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett!

Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés?

Micsoda fotó! Vajna Timi egy unikornissal a fenekén edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-vajna-timi-az-edzoterembol-posztol-unikornissal-a-popsijan.htmlVajna Timi viccesre vette a figurát: egy edzőtermi fotóját tunningolta fel egy unikornis és tigris csatájával. Ez Zsír!OrigoBrooklyn Beckham csupa izom testével nem tudnak betelni rajongói http://www.life.hu/ez-zsir/20160828-brooklyn-beckham-egyre-izmosabb.htmlNem is csodálkozunk rajta, hogy a tinilányok kedvence a fiatal zenészfiúk mellett Brooklyn Beckham lett, aki az elmúlt évben rengeteget férfiasodott, és izmosodott. Ez Zsír!--Forró fotóval búcsúzik a nyártól Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-tucsi-musorvezeto-bikinis-keppel-bucsuzik-a-nyartol.htmlA műsorvezető nem aprózta el a a dögös bikinis képek posztolását idén nyáron. A szép időknek azonban lassan vége, Tücsi ugyanis az utolsó nyári hétvégét ünnepelte. Ez Zsír!--Ha csak egyszer mondasz nemet a cukros üdítőkre, azzal is sokat teszel az egészségedérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160825-eleg-egyetlen-pohar-cukros-udito-helyett-vizet-inni-hogy-egeszsegesebbek-legyunk.html"Nem érdemes csupán egyetlen pohár üdítőről lemondani, attól még nem leszünk karcsúbbak" - vallják néhányan, pedig ez óriási tévedés. Egy friss kutatás szerint már az is sokat számít, ha csak néha-néha iszunk vizet a kalóriadús italok helyett, ha pedig teljes egészében vízre váltjuk a cukrozott üdítőket, akkor máris rengeteget tettünk az egészségünkért. Ez Zsír!Origo7 nyomós érv, hogy miért egyél csokithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160823-7-ok-hogy-miert-egyunk-csokit.htmlA csokoládéról sok tévhit él az emberekben. Sokan a bűnös élvezetek közé sorolják, néhányan viszont szuperegészségesnek tartják. Az igazság ott kezdődik, hogy ez a két tábor két különböző dologról beszél. Ami valóban nem túl egészséges, az a tejcsoki, mert nem sok kakaóbabot tartalmaz, ellentétben a jó minőségű étcsokoládéval, amit napi szinten érdemes fogyasztani. Ez Zsír!OrigoMiért vonzóbb a sütemény estefelé? Nassolj okosan!http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-a-sutemeny-delutan-es-este-vonzobbnak-tunik.htmlVajon mi az oka annak, hogy egész nap visszafogottan és egészségesen táplálkozunk, de a délutáni órákra aztán eltörik valami bennünk, és nassolni kezdünk? A szakemberek szerint a sütemény a délutáni órákban vonzóbb opció, mint délelőtt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.