Sporty Spice teste még mindig büntet

dögös Sporty Spice test Mel C
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls együttesben vált híressé Mel C, aki edzett testével kiérdemelte a Sporty Spice nevet, ami még évtizedekkel később is illik rá! Megmutatta, hogy néz ki 42 évesen.

Dögös és erőtől duzzadó: ilyen ma 42 évesen Mel C, akit legtöbben a Spice Girls együttesből ismernek, annak ellenére, hogy szóló karrierbe fogott a banda feloszlása után. Sporty Spice évtizedekkel később is méltán viselheti ezt a nevet, hiszen túl a negyvenen is elképesztően dögös az énekesnő. Nemrég be is bizonyította ezt, és megmutatta feszes idomait a LOVE Magazine címlapján.

A magyar vagy a külföldi celebpopsik voltak a nyár legformásabb idomai? Szavazz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160829-a-magyar-vagy-a-kulfoldi-celebpopsik-voltak-a-nyar-legformasabb-idomai-szavazz.htmlHabár az időjárás még kecsegtet néhány meleg nappal, a nyár hivatalosan már csak szerdáig tart, így ideje összeszedni az idei szezon legformásabb celebfenekeit. Íme! Ez Zsír!OrigoKiborult a Star Academy sztárja: Fazekas Eszter ezért lett gátlásoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160830-fazekas-eszter-a-sulya-miatt-gatlasos-az-enekes-ezert-volt-visszahuzodo.htmlA fiatal énekes eddig közel öt kilótól szabadult meg, de a jelek szerint ennél többre vágyik. Végül Vastag Csaba beszélt a versenyzővel. Ez Zsír!--Tóth Vera megható vallomása: előtte-utána fotót posztolt az énekesnő http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-toth-vera-az-enekesno-ennyit-fogyott-az-elmult-egy-evben-fotot-posztolt-a-sztar.htmlA sztár sohasem tartozott a nádszálvékony hírességek közé, mégis keményen harcolt azért, hogy egészsége érdekében megszabaduljon a feleslegtől. Most a közösségi oldalán mesélte el, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. Ez Zsír!OrigoMicsoda test! Hailey Baldwin spárgája aztán nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160830-hailey-baldwin-spargazik-nagyon-szexi.htmlA nyújtás legalább olyan fontos, mint maga az edzés - ezt a sztárcsemete is jól tudja. Ez Zsír!OrigoOsvárt Andi tűzpiros fürdőruhában, kézenállásban búcsúztatja a nyarathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160829-osvart-andi-szineszno-tuzpiros-furdoruhaban-kezenallasban-bucsuztatja-a-nyarat.htmlA szép színésznő mostanában nagyon rákattant a jógára, ám ezúttal fürdőruhában mutatta be kedvenc gyakorlatát. Ez Zsír!OrigoNádai Anikó nádszálvékonyan vezeti a Való Világothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160829-nadai-aniko-a-valo-vilag-musorvezetoje-vekonyabb-mint-valaha.htmlNádai Anikó kisfia születése után szinte egyből bombaformában volt, és már a Farm című műsor alatt is lehetett látni, hogy rajta bizony nincs felesleg. Most azonban vékonyabbnak tűnik, mint valaha. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.