Tóth Vera megható vallomása: előtte-utána fotót posztolt az énekesnő

fotó megható énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár sohasem tartozott a nádszálvékony hírességek közé, mégis keményen harcolt azért, hogy egészsége érdekében megszabaduljon a feleslegtől. Most a közösségi oldalán mesélte el, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. 

"Engedjetek meg nekem egy személyes hangvitelű posztot! Ma van az 5 hónapos gyomor-bypass szülinapom! 5 hónappal ezelőtt ezekben a percekben feküdtem fel a műtőasztalra és minden reményemet a propofol illatú mesterségesen előhívott álmomba vittem. Nagyon féltem, hogy esetleg nem kelek fel, hogy valami nem jön össze, de tudtam, hogy abban a formában, akkor, jobb döntés nem születhetett volna meg bennem. Most, 30 kilogrammal könnyebben és ezernyi energiával tele élem a napjaimat és még nincs vége a formálódásnak!" - olvasható Vera posztjában, aki a jelek szerint nagyon jól viseli a szakítást.

Az énekesnő nem egyedül, hanem az operációt végző orvossal együtt beszélt a műtét előnyeiről, kockázatairól - és arról, miért ezt az utat választotta. A videót itt visszanézheted!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.