Pucéran jógázik egy fiatal nő, már több millióan rajonganak érte

fotó pucér Heidi Williams jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány a legmenőbb jógázó felhasználónak számít az Instagramon. Fotói láttán nemcsak a követői, de több szakmabeli is ledöbbent. 

Heidi Williams hónapokig küzdött szorongással és depresszióval, sőt még az öngyilkosság is megfordult a fejében. A jóga sztár korábban sok szörnyűségen esett át: korábban megerőszakolták, később pedig elveszítette 6 hónapos babáját. Most viszont újult erővel vágott neki a projektnek, miszerint jóga oktató lesz.

Elmondása szerint a gyakorlatok mentették meg az életét és azért csinálja ezt az egészet, hogy megmutassa, mennyit is segít a jóga, ha az ember elveszettnek érzi magát. Heidi létrehozott egy netes csoportot, ahol terápiás jellegű foglalkozásokat tart. Pluszban pedig folyamatosan dokumentálja meztelen, vagy félmeztelen fotóit.

Szinetár Dóra egyre vékonyabb: A színésznő rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160905-szinetar-dora-egyre-vekonyabb-ra-sem-ismerunk.htmlEgyáltalán nem meglepő, hogy Szinetár Dóra a legutóbbi fotóján is tündüköl, az viszont már annál inkább, hogy a színésznő rengeteget fogyott. Ez Zsír!--Darázsderék pillanatok alatt? Egyszerűbb, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20160831-kihivas-eve-augusztus-honap-egy-uj-mozgasforma-kiprobalasa.htmlIdén februárban én nyitottam meg a kihívás évét, akkor egy relatíve könnyű feladatom volt, egy hónapig csak vizet ihattam. Augusztusban egy kicsit nehezebb dolgom volt, ki kellett próbálnom és rendszeresen gyakorolnom egy új mozgásformát. Nos, jelentem, igazi hulahoppmester vált belőlem. Ez Zsír!OrigoEz most komoly? Bar Refaeli 3 héttel a szülés után ÍGY néz ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-bar-refaeli-modell-3-hettel-a-szules-utan-nagyon-csinos.htmlMíg az átlagos anyukák hónapokig küzdenek azzal, hogy leadják a terhesség alatt felszaladt pluszkilókat, addig erre Bar Refaelinek elég csak pár nap. Ez Zsír!OrigoA magyar vagy a külföldi celebpopsik voltak a nyár legformásabb idomai? Szavazz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160829-a-magyar-vagy-a-kulfoldi-celebpopsik-voltak-a-nyar-legformasabb-idomai-szavazz.htmlHabár az időjárás még kecsegtet néhány meleg nappal, a nyár hivatalosan már csak szerdáig tart, így ideje összeszedni az idei szezon legformásabb celebfenekeit. Íme! Ez Zsír!OrigoForró fotóval búcsúzik a nyártól Tücsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-tucsi-musorvezeto-bikinis-keppel-bucsuzik-a-nyartol.htmlA műsorvezető nem aprózta el a a dögös bikinis képek posztolását idén nyáron. A szép időknek azonban lassan vége, Tücsi ugyanis az utolsó nyári hétvégét ünnepelte. Ez Zsír!--Vissza az iskolapadba és az irodába – Így sportolj az íróasztal mellett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160824-igy-legyel-aktiv-az-iroasztal-mellett-is.htmlHamarosan vége a nyárnak, így a diákok is visszatérnek az íróasztal mellé, és a nagy szabadságok ideje is lejár: jöhetnek az újabb maratoni ülések az iskolákban és a munkahelyeken. Ha nem sportolunk rendszeresen, akkor különösen veszélyes az ülő életmód, amit azonban apró trükkökkel megtörhetünk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.