Kulcsár Edina háborút indított a pluszkilók ellen

diéta fogyás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran hallani Kulcsár Edinától, hogy nincs teljesen megelégedve alakjával, most azonban a szomorkodás helyett a tettek mezejére lépett. Ebben legnagyobb segítsége pedig a mamája lesz!

Nem bűnözik, és nem lustálkodik tovább Kulcsár Edina, elhatározta, hogy leadja azokat a plusz kilókat, amikkel karácsony óta küzd. A szépségkirálynő ennek érdekében egy elég szoros ütemtervet készített magának, és a legnagyobb segítségét is bevetette: a nagymamáját.

Edina a Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit az elhatározásáról, és egyből a bizonyítékot is közzétette. A műsorvezető tényleg komolyan gondolja, hogy ezúttal megszabadul a feleslegtől. "Legyen szó akár bűnözésről, (dugi csokiról) vagy diétáról, a mamám mindig készségesen segít nekem!" - írta Edina, aki diétás étrendre vált, és bizony a mamája nem hagyja ebben sem magára. A szépségkirálynő azt is elárulta, egy teljesen új mozgásformát próbál ki a cél érdekében, és hogy minden beleférjen a napjába, hajnalok hajnalán kel, pontosabban 4:50-kor!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.