Testsúlya egyharmadát lefogyta a limuzinsofőr

Forrás: Thinkstock -
limuzin fogyás sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes indok áll a New York állam-beli, Elmond-ban élő limuzinsofőr, Tom Firshing drasztikus fogyásának hátterében. 

Tom - akiről itt nézhetsz régebbi és friss fotókat - pontosan 203 kiló volt, amikor az orvosok közölték vele, hogy akár bele is halhat abba, hogy ekkora súlyt kell cipelnie nap, mint nap. A férfi munkája limuzinsofőr volt, de már a kormány mögött sem fért el, ezért is kellett drasztikusan változtatnia az életvitelén. Már menni sem tudott, a munkáját sem tudta elvégezni, és ételt is egy cégtől rendelt.

Forrás: Thinkstock

Hogy mitől hízott el ennyire a 46 éves Tom? Napi 3 doboz cigi mellett ebédre például két hatalmas hamburgermenüt és 20 darab csirkefalatot vágott be, ezt pedig általában két csokis keksz, 6-8 fánk és kávé követte. És ez csak az ebédje volt! Gyakorlatilag gyorskaján élt, nem mozgott semmit, ez vezetett az elhízáshoz. Az étkezés igen sok pénzébe volt: átlagosan napi 15 ezer forintot költött ételre.

Egy kisebb baleset miatt tavaly az orvosok közölték vele, ha nem fogy le drasztikusan, hónapokon belül meghal. A férfi észhez tért: egy atlétával, Warren Kelly-vel kezdett edzeni, és most már naponta 2 órát kardiózik és súlyzózik. Ám mindez nem ment könnyen: amikor elkezdett sportolni, 3 kisebb szívrohama is volt a férfinak. Ám ő mindent túlélt, ma pedig már személyi edzőnek tanul, hogy segíthessen azoknak, akik ugyanolyan cipőben járnak, mint ő évekkel ezelőtt.

Tom ma 122 kiló, és bár még messze nem érte el célját, de így is elmondhatja, hogy megszabadult a testtömegének egyharmadától!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.