Pofonegyszerű és filléres módszerrel dobott le 60 kilót az édesanya

Forrás: Instagram/natalieburtina -
séta folyadékbevitel fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Burtina 60 kilót fogyott, méghozzá egy elképesztően egyszerű módszerrel, ami egy fillérjébe sem került!

Az ausztrál Daily Mail számolt be a 23 éves Natalie Burtina történetéről. A Mooroopna nevű ausztráliai településen lakó nő rengeteget hízott a kisfia születése után. Saját bevallása szerint kicsúszott a talaj a lába alól, és végül arra eszmélt, hogy 135 kilót nyomott alatt a mérleg. A szülés után nem találta önmagát, és gyűlölte a testét, utált tükörbe nézni. Ám eldöntötte, ez így nem mehet tovább.

Pofonegyszerű és filléres módszerrel dobott le 60 kilót az édesanya Forrás: Instagram/natalieburtina

Napi 2 kilométert kezdett sétálni a környékbeli tó körül, és lecserélte az üdítőket tiszta vízre. Ez volt az első lépés, aminek látványos lett az eredménye. Eleinte nagyon rosszul ment neki a séta is, hiszen rengeteg volt a súlyfeleslege, ám egy idő után megszokta a teste a mozgást. Az étkezéseire is figyelni kezdett, hamarosan pedig ellátogatott az edzőterembe is.

Így fest most Natalia Forrás: Instagram/Nataliaburtina

Ma a lány 75 kiló, elmondása szerint a heti 2-3 edzés mellett többnyire biozöldséget, -gyümölcsöt és húst fogyaszt, és nagyon, de nagyon sok vizet iszik. Ez ugyanis nemcsak a bőrt szépíti, de a szervezet méregtelenítésére is jótékonyan hat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.