Charlize Theron hízás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb szexszimbólumok egyike volt Charlize Theron, akinek Az ördög ügyvédjében nyújtott alakítását a mai napig nem lehet elfelejteni. Sajnos azonban az idő felette is eljárt, és már csak az emlékezetünkben maradt meg dívának.

Többé már nem az a szexi híresség Charlize Theron, ahogy mindenki megismerte, és ahogy a legtöbbek emlékezetében él. A színésznő hatalmas szexszimbólum volt, nem riadt vissza a meztelenkedéstől sem újságokban, sem a filmvásznon. Az ördög ügyvédjében is megvált ruhadarabjaitól, ma már valószínűleg erre nem vállalkozna, hiszen

felcsúszott rá körülbelül 20 kiló.

Charlize Theron Forrás: AFP/NORTHFOTO

Charlize Theron mindenki legnagyobb bánatára teljesen elvesztette a dögös kisugárzását, teste is alaposan elasszonyosodott.

Természetesen nem arról van szó, hogy a világsztár mostantól nem akar odafigyelni magára, ugyanis egy szerep kedvéért hízott majdnem 20 kilót. Azért ez sem semmi teljesítmény...Kíváncsiak vagyunk, mennyi idő alatt fogja majd leadni ezt a nem kevés felesleget a díva.

Forrás: NORTHFOTO
Wow! Polyák Lilla irtó dögös volt a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-polyak-lilla-irto-dogos-volt-a-szinpadon-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlShakira bőrébe bújt, és igazi bombanő volt a Sztárban Sztár színpadán a magyar énekesnő. TV + Sztárok--Gregor Bernadett magányos? Nincs sok barátja van a színésznőnek http://www.life.hu/sztarok/20160927-gregor-bernadettnek-nincsenek-baratnoi-a-sztar-szerint-keves-ember-all-kozel-hozza.htmlA 44 éves színésznő az elmúlt időben igen keveset szerepel a médiában, ám most újabb interjút adott a magánéletéről. TV + SztárokOrigoÚjabb hollywoodi dráma: szakított Naomi Watts és Liev Schreiberhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valik-naomi-watts-es-liev-schreiber-szinesz.htmlEgy héttel Brad és Angelina válásának híre után egy újabb hollywoodi sztárpár döntött a szakítás mellett. TV + Sztárok--Hogy micsoda? Soma elkapná Evelin édesanyját ishttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-soma-elkapna-vv-evelin-edesanyjat-is.htmlMeghökkentő kijelentést tett VV Soma, miután megtudta, hogy Evelin mennyire hasonlít az édesanyjára. TV + SztárokOrigoBangó Margit Schmuck Andorral állt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160927-bango-margit-hamarosan-50-eves-evfordulot-unnepel-joban-van-schmuck-andorral-a-szive-szerelme.htmlA színpadon hatalmas virágcsokorral lepte meg Schmuck Andor a művésznőt, akikről nem is tudtuk, milyen jó kapcsolatot ápolnak! Az ajándéknak ezen kívül más apropója is volt: Bangó Margit hamarosan kerek évfordulót ünnepel! Erről mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. TV + SztárokOrigoTovább gyűrűzik a Jim Carrey botrány- ezúttal nemi erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-elokerult-jim-carrey-ongyilkos-baratnojenek-levele.htmlA színész és Cathriona White sminkmester kapcsolata három évig tartott. Szakításukat követően a harminc éves nő 2015 szeptemberében öngyilkos lett. Nemrég előkerült a búcsúlevele, most pedig egy olyan írás, amiben a sminkmester arra kéri a színészt, ismerje el, hogy nemi úton terjedő betegségeket kapott el tőle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.