Magyar sztárok, akik az életmódváltásra esküsznek

Nagy Adri életmódváltás Horváth Éva egészség Gögler Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatdiétákkal és a koplalással ugyan gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, ám a szervezetet sokként éri az éhezés, ráadásul a fogyókúra végével ismét visszakúsznak a leadott kilók. Az életmódváltáshoz több energia és kitartás kell, ám megéri, mert egy életre szól. Horváth Éva, Nagy Adri és a Zabkásakirálynő is az életmódváltásra voksolnak!

Horváth Éva

A műsorvezető évek óta nagyon összeszedett az életmódjával kapcsolatban. Éva azonban nem a fogyás miatt nézi meg, mit eszik. "Ma már tudatosan étkezem, mert nagyon sokáig gondokat okozott az étkezés: szinte mindentől puffadt a hasam, pláne a tejtermékektől, joghurtoktól. Elmentem egy úgynevezett vegatesztre, ahol megállapították, veleszületett laktózérzékenységem van, ráadásul nagyon erős. Ezt sok élelmiszer kiváltotta, például a felvágottak is, ugyanis bár nem gondolnánk, de ezek nagy részében is van laktóz."

Forrás: www.instagram.com/evahorvathofficial

A modell így évek óta laktózmentesen étkezik, és amennyire lehet, a glutént is hanyagolja. "Nemrég voltam az El Caminón, ott bűnöztem: ettem házi kenyeret, de sajnos a gyomrom nem bírta. Nem mondom, hogy 100%-ban csak jól étkezem, de az esetek legnagyobb részében figyelek."

Forrás: Dreamstime

A csinos műsorvezető számára az életmódváltásba a sport is beletartozik: neki a mozgás jelenti a kikapcsolódást. „Fiatalon térdproblémákkal küzdöttem, ez sajnos meggátolt abban, hogy versenyszerűen eddzek. Ezért hobbi maradt a sport, de igyekszem olyan rendszeresen végezni, ahogy csak lehet. A futás nekem meditáció, ez az, ami abszolút kikapcsol. Egyszerűen szükségem van rá, jobban érzem tőle magam a bőrömben!"

Nagy Adri

A színésznő is az életmódváltásra esküszik: a Jóban Rosszban szépsége évek óta tudatosan él, amióta pedig életmódot váltott, ezerszer jobban érzi magát a bőrében.

Forrás: TV2

rengeteg cukros üdítőt ittam, és bizony nemegyszer éjszaka lecsúszott 1-1 girosztál. Úgy döntöttem, ennek véget vetek, és tudatosabb kezdtem lenni az edzésben, az életmódváltásban

Adri először diétázni kezdett: rendszeres edzésbe fogott, és figyelte, mit eszik: a cukrot száműzte az étrendjéből, és a felesleges szénhidrátokat is kiiktatta. Ennek következtében 6-7 kilót fogyott, ami az ő magasságánál igen jelentős mennyiség.

Forrás: Dreamstime

"Most hetente négyszer járok edzőterembe - futok, illetve power plate órákon veszek részt. A kávét, a teát a mai napig cukor nélkül iszom, de szénhidrátot azért eszem. Szerintem egy diéta alatt valamennyire megoldható, hogy száműzzük őket az étrendünkből, de hosszú távon nem szabad lemondani róluk. Néha eszem pizzát is, mert imádom, és nem mondok le a kedvenc ételeimről, de okosan válogatom meg, mit eszem. No és persze a sport sosem maradhat el" - tette hozzá Adri.

Gökler Krisztina

A Zabkásakirálynő blogját 30 ezren követik: a fiatal lány képei két éve még a Huffington Postnak is megtetszettek. Nem csoda: Kriszta nagyon kreatívan étkezik, nagy kedvence pedig természetesen a zabkása. Ám ő sem volt mindig ilyen szuper formában: korábban túlsúllyal küzdött, ám eldöntötte, életmódot vált. Ez pedig olyannyira jól sikerült neki, hogy nemrég el is indult élete első fitneszversenyén.

Forrás: facebook.com/oatmealqueen

"

megelégeltem, hogy kövérnek éreztem magam a barátaim között. Nem akartam különböző, ideig-óráig tartó fogyókúrákkal próbálkozni, amiknek nincs hosszú távú eredményük.

Forrás: Dreamstime

A fiatal lány egy idő után már nemcsak a testén, de a lelkiállapotán is érezte az átalakulást. "A hangulatom is sokat változott; pozitívabb és kiegyensúlyozottabb lettem, sokkal kevesebb hangulatingadozással. Most is vannak persze rosszabb napjaim, de biztos vagyok benne, hogy a sok mozgás és az egészséges étkezés a lelkiállapotunkra is hatással van!"

Tudtad, hogy e tehetsz a legtöbbet az egészségedért? Tőled függ, hogy meddig élsz tovább egészségesen! A legtöbb betegség, amiben a magyarok szenvednek, amibe belehalnak, az megelőzhető lenne. Kezünkben a sorsunk! Itt az ideje, hogy ne a betegségekből akarjunk kigyógyulni, hanem egészségesek akarjunk maradni. Ha mindenki csak annyit tenne az egészsége megőrzése érdekében, amennyit aztán a betegségéből való felépülésére fordít, akkor a korai halálozás közel fele megelőzhető lenne. A Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet egy 1600 kilométeren át tartó 16 napos futással kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy mi magunk tehetünk a legtöbbet az egészségünk megőrzéséért. Az egészségfejlesztők az egészségügyben dolgozókkal közösen futják körbe az országot váltóban. Kövesd őket a Facebookon, hogy megtudd, miként előzheted meg te is a jövőd!

Támogatott tartalom

Frissítsd fel a véred – 5 módszer, amivel sikerülhet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160926-frissitsd-fel-a-vered-5-modszer-amivel-sikerulhet-veradas-mozgas.htmlA testünkben a vér az egyik legfontosabb dolog, hiszen ez táplálja a sejteket, a szerveinket, a szöveteket. Éppen ezért nagyon kell, hogy a vérünk is friss, egészséges, oxigéndús legyen. Íme néhány egyszerű, de hatásos módszer, amikkel felfrissítheted a véredet! Ez Zsír!OrigoÍgy fogj hozzá az életmódváltáshoz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160913-igy-fogj-hozza-az-eletmodvaltashoz-lassan-lepesrol-lepesre.htmlSportolsz, amikor épp nincs más dolgod, de van, hogy fél évig pihen a szekrényedben az edzőruhád? Sokat hallottál már arról, mit és hogyan kellene enned, vagy épp nem enned, és van, hogy megpróbálsz ezt-azt, de sosincs eredménye? Életmódot váltani nem egy hét alatt kell, ha viszont kitartó vagy, sokat változhat a külsőd és a lelkiállapotod is – kezdj neki lépésről lépésre! Ez Zsír!OrigoDivatos diéták helyett válts életmódot!http://www.life.hu/ez-zsir/20160918-divatos-dietak-helyett-valts-eletmodot-erre-figyelj.htmlÁllandóan fogyókúrázol, de valahogy sosincs eredménye? Kipróbáltál már számtalan csodaszert, volt, hogy napokig koplaltál, ez mégsem látszott soha a mérlegen? Az életmódváltással sokkal jobban jársz, mint a divatdiéták bármelyikével – el is áruljuk, miért! Ez Zsír!OrigoFutni jó – így kezdj hozzá! Segítség kezdőknek, újrakezdőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160913-futni-jo-igy-kezdj-hozza-segitseg-kezdoknek-ujrakezdoknek-edzeshez.htmlTudod, hogy hasznos, mégsem szántad rá magad soha a futásra, de most úgy döntöttél, szívesen beépítenéd az edzéstervedbe? Netán újrakezdő vagy, aki régen imádta, mostanában viszont valahogy nem tudja rávenni magát erre a mozgásra? Kezdj futni még a héten – mi segítünk! Ez Zsír!--Ennyire nehéz a fogyás: egy edzőpáros bevállalta, amit előttük senkihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160830-2-edzo-meghizott-majd-fogyott-27-kilot-hogy-mutassa-milyen-nehez-a-fogyas.htmlMeglepő dologra vállalkozott egy edzőpáros: meghíztak, hogy megmutathassák, nehezen ugyan, de le lehet fogyni, ha valaki nagyon akar. Ez Zsír!--95 kilót fogyott a nő - az élete múlt rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160918-haley-duffy-95-kilot-fogyott-ezt-tortent-a-testevel.htmlLassú halál várt volna a 22 éves lányra, ám ő úgy döntött, nem hagyja magát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.