Jakupcsek Gabriella: „Látom a szemrehányást a fiaim szemében”

Forrás: Zih Zsolt -
egészség életmód étel Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabrielláék családjában mindenki az egészséges életmód híve, így a nagy családi ebédeknél is oda kell figyelni arra, hogy mi kerül az asztalra. Ellenkező esetben csúnya pillantásokat kap a műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella egy betegség miatt kezdett bele az életmódváltásba, amit azóta is szigorúan tart. Hét évvel ezelőtt, a terhessége idején cukorbeteg lett, ami nagyon megrémisztette. Szerencsére elmúlt ugyan, de ő tartja magát az egészséges életmódhoz, ahogy az egész családja is.

Forrás: Zih Zsolt

A férje szintén szigorú étrend szerint étkezik, de fiai talán az egész családot felülmúlják, ha az egészségről van szó. Erre nagyon büszke a műsorvezető, csak azokat a csúnya pillantásokat sajnálja, amiket tőlük kap egy-egy családi ebéd során. "Ilyenkor, ha egy jó kis magyaros étellel várom őket, szinte látom a szemrehányást a szemükben, de természetesen imádják a főztöm, így is megeszik. A fiaim ugyanis még nálam is egészségesebben élnek, amire nagyon büszke is vagyok. Saját konyhát vezetnek (...). Nálunk az egészséges életmód már természetes, úgy működik, hogy sokat nem is foglalkozunk vele" – árulta el Jakupcsek Gabriella a Hot! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.