Még meg sem született, máris diétára fogta kisfia Liptai Claudiát

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
diéta terhesség Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia szebb mint valaha. Bármilyen fotót posztol magáról a kismama, csak úgy árad róla a harmónia és a szépség. A színésznőt kisfia tartja karban, ugyanis nem hagyja elhízni.

Liptai Claudia második kisbabáját hordja a szíve alatt és bár előtte is gyönyörű volt a színésznő, a terhesség alatt mégis mintha jobban kivirult volna. Hétről hétre csodálhatjuk gömbölyödő pocakját a Sztárban Sztár zsűritagjaként, és azt is megállapíthatjuk, hogy

hiába tart a teressége utolsó időszakában, mégsincs rajta semmi felesleg:

sehol a felpüffedt arc, az eltorzult boka.

Liptai Claudia Sztárban sztár Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"A fiam azért rendes. Fogja a gyomorszájamat, és -mintha gyomorszűkítő műtétem lett volna- nem is engedi, hogy sokat egyek. A Pankával való terhességem nagyon más volt, jó, kilóban többről is indultam, de ő ráadásul keresztbe feküdt a hasamban, így még nagyobbnak tűntem. A fiam azonban vigyázzban áll bennem, és várja a végkifejletet. Vizesedek, ha sokat ülök, és levegőt is alig kapok"- mesélte a közelmúltban a Mokkában a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.