Hihetetlen átváltozás! 35 kilót fogyott 32 hét alatt

Forrás: Facebook/Lauren Kertland -
fogyás esküvői ruha hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nővére halála után az evésbe menekült Lauren Kertland, a most 35 éves édesanya. A közel 35 kilogrammos súlyfelesleget 32 hét alatt sikerült leadnia.

Lauren Kertland 15 év után először újra belefér esküvői ruhájába, bravúros fogyása minden túlsúlyos számára követendő példa lehet.

A Hervey Bay nevű ausztrál városban élő nő ebédre mindennap sült csirkeszárnyat és wrapot evett. Ikertestvére halála után ő is belekerült abba az ördögi körbe, amikor négy alkoholtartalmú italt is megivott esténként, és az sem érdekelte, hogy mikor, mit és mennyit eszik.

A súlya gyorsan elérte a 94 kilogrammot.

Forrás: Facebook/Lauren Kertland

Az extra kilók végül olyan egészségügyi problémákhoz vezettek, melyek egész nap gyötörték, főleg járás közben. A lábszárában begyulladt a kötőszövet, így

minden lépés igazi kínszenvedés volt számára.

"A fájdalom még rosszabb volt, mikor egész nap álltam a boltban. Egyik éjjel, mikor elindultam WC-re, már majdnem sírtam a fájdalomtól" – mondta el élményeit a Daliy Mailnek a fiatal nő.

A túlsúly miatt persze a vérnyomása is magas volt. Nemcsak egészségileg, de nőként is teljesen megszűnt létezni. Emiatt az elmúlt 15 évben nem vásárolt ruhát sem magának. Régi óriási darabokkal próbálta takargatni testét.

"Most vettem meg épp a minap az első farmerem. Már

15 éve nem vettem farmert,

vagy még több ideje. Mielőtt lefogytam volna, egyszerűen nem akartam öltözni. Csúnyának tartottam magam. Most bármit felkaphatok a gardróbomból, és kész" - nyilatkozta boldogan az édesanya.

Forrás: Facebook/Lauren Kertland

A 15 évvel korábban használt esküvői ruhája is tökéletesen illik rá. Az életmódváltás során a sült ételeket tonhalra, salátára és gyümölcsre cserélte. És már több mint egy éve képes volt tartani a súlyát. Jelenleg 59 kilogramm.

Nyolcas ikrek után is dögös az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-visszater-regi-eletehez-az-octomam-felhagyott-a-pornozassal.htmlAz Octomam néven elhíresült Nadya Suleman 2009-ben azzal került az újságok címlapjára, hogy 8-as ikreknek adott életet. Ez Zsír!--Francesco Totti ledobta a textilt- Szardínián nyaral a focista http://www.life.hu/ez-zsir/20160713-francesco-totti-ledobta-a-textilt-szardinian-nyaral-a-focista-a-baratnojevel.htmlFrancesco Totti is nekivetkőzött az idei nyárnak. Az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya barátnőjével nyaral Szardínián, ahol megmutatta a világnak, milyen egy nyugdíjkorhatárhoz közeledő focista teste. Ez Zsír!--Szexi dögként nyargalt a vízben Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160929-nicole-scherzinger-enekesno-megmutatta-tokeletes-testen-a-vizben.htmlNicole Scherzinger mostanában tesz róla, hogy mindenki az ő testét akarja. Ez Zsír!OrigoMég meg sem született, máris diétára fogta kisfia Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160929-liptai-claudiat-dietara-fogta-kisfia-nem-engedi-hogy-sokat-egyen.htmlLiptai Claudia szebb mint valaha. Bármilyen fotót posztol magáról a kismama, csak úgy árad róla a harmónia és a szépség. A színésznőt kisfia tartja karban, ugyanis nem hagyja elhízni. Ez Zsír!OrigoFrissítsd fel a véred – 5 módszer, amivel sikerülhet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160926-frissitsd-fel-a-vered-5-modszer-amivel-sikerulhet-veradas-mozgas.htmlA testünkben a vér az egyik legfontosabb dolog, hiszen ez táplálja a sejteket, a szerveinket, a szöveteket. Éppen ezért nagyon kell, hogy a vérünk is friss, egészséges, oxigéndús legyen. Íme, néhány egyszerű, de hatásos módszer, amikkel felfrissítheted a véredet! Ez Zsír!OrigoBélbaktériumok okozzák a gyerekek elhízását? http://www.life.hu/ez-zsir/20160927-belbakteriumok-okozzak-a-gyerekek-elhizasat.htmlEgy nemrégiben közzétett vizsgálatból kiderül, hogy a túlsúlyos gyerekek és tinik emésztőrendszerében másféle baktériumok élnek, mint egészséges súlyú kortársaikéban. A szakemberek abban bíznak, hogy az új ismeretek fényében ezeket a baktériumfajokat közvetlenül megcélozhatják, és ezáltal segíthetnek az elhízás megelőzésében, illetve korai fázisban történő kezelésében is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.