ByeAlex felsőtestétől felforrósodott a hangulat: szexi fotó!

X-Faktor fotó szexi ByeAlex edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves énekes nem panaszkodhat, hiszen rövid idő alatt igazi álomalakot hozott össze magának. 

Alex szó szerint kipattintott felsőtestet villantott, méghozzá egy kedves barátja, Cinthya Dictator kamerája előtt. A páros évek óta jó viszonyt ápol, így nem csoda, ha a közös munka is gördülékenyen ment. A X-Faktor egyik legkritikusabb mentora egy bőrdzsekiben, fekete sapkával a fején állt a fényképezőgép elé. Az énekes rendszeres látogatója a konditermeknek, imád futni és gondosan ügyel az életmódjára is - ez pedig a testén meg is látszik!

Fotó @cinthyadictator #AVAS @101b_Miskolc #tattoo #tattooedguys #tattooguys #inked #inkedguys #inkedcommunity

JÓVANAKKOR (@byealexittvan) által közzétett fénykép,

A sármos ByeAlex megmutatta lakását

Nem csak ByeAlex, de a lakása is elég jól néz ki a fotón, amelyet az énekes a Facebookon osztott meg.
6 lépés, amivel ráveheted magad a sportolásra egy hideg őszi napon http://www.life.hu/ez-zsir/20161017-igy-vedd-ra-magad-egy-hideg-oszi-esten-a-sportolasra.htmlAhogy itt az ősz, egyre korábban sötétedik, és egyre hidegebb az idő. Az emberek többsége egyre nehezebben veszi rá magát, hogy lejárjon edzeni, ami tavasszal és nyáron még olyan könnyűnek tűnt. Ez azonban hamar azt vonja maga után, hogy a kilók felszaladnak, az ember stresszesebbé válik, és az önbizalma is csökken. Ugye, hogy nem éri meg? Inkább vedd rá magad most is a sportolásra, mutatjuk is, hogyan! Ez Zsír!--65 kiló fogyás után nyert fitneszversenyt Őrfalvy Gusztávhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161017-orfalvy-gusztav-65-kilo-fogyas-utan-vett-reszt-elso-fitneszversenyen.htmlGuszti elképesztő fogyásáról februárban számoltunk be. Ekkor mesélte el nekünk, hogyan fogyott le 65 kilót, és azt is elárulta nekünk, hogy első fitneszversenyére készül. Azóta eltelt 8 hónap, a verseny is lezajlott, ő pedig elképesztő sikert ért el: első lett kategóriájában. Ez Zsír!--Ilyent még nem láttál! Így néz ki az igazi testépítő Barbiehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-igy-nez-ki-az-igazi-testepito-barbie-az-orosz-julia-vins.htmlAz orosz Julia Vins elképesztően izmos, kigyúrt testéhez pedig angyali arc párosul. Olyan, mint egy igazi Barbie baba, csak éppen a kigyúrt verzióban. Ez Zsír!OrigoSarka Kata: “Drasztikus változásra volt szükség”http://www.life.hu/ez-zsir/20161015-sarka-kata-szerint-drasztikus-valtozasra-volt-szukseg-csak-eletmodvaltassal-lehet-lefogyni.htmlSarka Kata úgy véli, szükség van a változtatásra, és azt csak drasztikusan lehet elérni. Az életmódváltás jelentheti a fogyókúrázók és a diétázók számára az egyetlen olyan megoldást, ami kiállja az idők próbáját. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - OrigoElképesztően dögös lett Molnár Anikó – rengeteget fogyott a sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161014-molnar-aniko-lefogyott-facebook-oldalan-mutatta-meg-dogos-alakjat.htmlRégóta küzd súlyfeleslegével Molnár Anikó, de itt a bizonyíték, hogy nyerésre áll! Az egykori Nagy Ő igazi bombázó lett, amit kizárólag kitartásának és a kemény munkának köszönhet. Ez Zsír!OrigoAdele edzőtermi fotója zseniális: így szenved az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161010-adele-az-edzoteremben-probalja-ledolgozni-sulyfelesleget-kozben-szenvedo-arcot-vag.htmlRengeteg sztár oszt meg olyan fotót, amelyen éppen edzés közben látható. Adele is így tett, ám az ő képe mégis különbözik az összes többitől, ugyanis kegyetlenül őszinte. Széles vigyor helyett a küzdelem és a szenvedés látható az arcán: pontosan ezt érezzük nagyon sokan, mikor az edzőteremben izzadunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.