Elképesztően lefogyott a plus size modell, Rosie Mercado

fogyás plus size Rosie Mercado
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlen van a plus size modelleknek akkora rajongó tábora, mint a világsztároknak. A hétköznapi nők ugyanis velük tudnak leginkább azonosulni. De ha rajongásuk tárgya hirtelen megváltozik, lefogy, akkor bizony eldurvulhat a helyzet....

Rosie Mercado egy 36 éves plus size modell, illetve csak volt. A televíziós személyíség a telt modellek táborát erősítette, azok közül is a testesebb hölgyekét.

Ám egy napon megelégelte méreteit, és testsúlyának több mint a felét sikerült lefogynia.

A modell korábban is csodaszép volt, de mostanra álomszép nő vált belőle. Többen dícsérték elképesztő kitartása miatt, de voltak viszont olyanok is, akik megfenyegették a lányt. Egyesek szerint meg kellene halnia az ilyennek, és jobban tenné, ha leugrana egy hídról - írja a Daily Mail.

Rosie Mercado Forrás: Instagram/Rosie Mercado

Sokak szerint Rosie egy hazug csaló, aki csak a népszerűség kedvéért vallotta azt, hogy kövéren is boldog. Most pedig, hogy lefogyott, gúnyt űz a túlsúlyos emberekből.

A szinte tökéletes külsejű Rosie viszont boldogan osztja meg közösségi oldalán teljesen átformált testét.

Íme egy előtte- utána kép:

Bámulatos, mennyit sikerült leadni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.