Így próbál kondizni Kiszel Tünde: egyszerre vicces és cuki is a naptárdíva

Kiszel Tünde naptár edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündének mindig is fontos volt a megjelenése, bár arról keveset hallottunk, hogyan tartja magát formában. Most azonban kiderült, ő is jár edzőterembe, vagy legalábbis lemerészkedett. 

Tünci egy kisvideó erejéig a bicepszét mozgatta meg, a felvétel pedig ha nem is egy workout oktató videó lett, de mindenképpen aranyos. Hajrá, Tünde!

2017 sem múlhat el a legendás naptár nélkül

Újra bevetésen a naptárdíva! Akik attól féltek, hogy nem lóghat jövőre 2017-es Kiszel Tünde naptár szobájuk falán, megnyugodhatnak, elkészítette legújabb sorozatát a celeb.

Újra edzés a kedvenc edzőtermemben...

A video posted by www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) on

Ultradögös lábakat villantott Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-der-heni-dresszben-pozolt-labait-megmutatta.htmlDér Heni időről időre elkápráztat minket kisportolt testével, mint most is, ahol ezúttal izmos lábait hangsúlyozta. Ez Zsír!--Lehull a lepel: ennyi kalória van a rágóbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161022-ennyi-kaloria-van-a-ragoban.htmlElképzelhető, hogy akár évi 6720 kalóriát is magunkhoz veszünk csupán azzal, hogy folyamatosan rágózunk. Noha a cukormentes változatok kalóriában is szegényebbek, azért még így sok üres kalória juthat szervezetünkbe, amiről nem is tudunk.Ez Zsír!OrigoMínusz 40 kilónál tart - Lagzi Lajcsi újra virgonc az ágybanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160802-negyven-kilot-fogyott-lagzi-lajcsi-jobban-teljesit-az-agyban-is.htmlAhogy a Life.hu is megírta, elképesztően lefogyott Galambos Lajos. A zenész csont és bőr, ám ő azt mondja, így érzi jól magát. Mit, jól? Kiválóan! Olyannyira, hogy azt a hiánypótló információt is megosztotta a bulvárfogyasztókkal, hogy a szexuális élete is fellendült a súlyveszteségtől. Ez Zsír!--Egy kis nasi lefekvés előtt? Ha nem bírod ki, hogy egyél, ezeket válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20160806-ezeket-erdemes-nassolni-ejszaka.htmlGyakran előfordul, hogy a vacsora után, közvetlenül lefekvés előtt hirtelen szörnyen megéhezünk, mintha csak gyomrunk nem érzékelné, hogy a pihenés időszaka következik. Mit érdemes ilyenkor fogyasztani? Nos, a szakemberek szerint semmi esetre sem süteményt és csokoládét. Íme, néhány szerencsésebb választás.Ez Zsír!--Evelin nyomdokaiba lép Gáspár Virág - Győzi kisebbik lánya is rohamtempóban fogyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-gaspar-evelin-modszerevel-fogy-gaspar-virag.htmlSzáz kilóról indult, most 70-et nyom Gáspár Evelin. A celebcsemete most húgának, Virágnak segít a fogyásban. Ez Zsír!OrigoUltradögös lábakat villantott Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161023-der-heni-dresszben-pozolt-labait-megmutatta.htmlDér Heni időről időre elkápráztat minket kisportolt testével, mint most is, ahol ezúttal izmos lábait hangsúlyozta. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.