Bomba formában van a szexi kismama- Így fest a dögös sorozatsztár

Forrás: Instagram/billyfaiers -
terhesség Billy Faiers Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Billy Faiers, a The Towie sorozat sztárja megmutatta, hogy ő aztán nem hagyja el magát kismamaként: terhessége közepén szuper formában van. 

Épp félidőnél, terhessége 20. hetében jár Billy Faiers, a The Towie sztárja. A 26 éves szőke lány szuper formában van: ezt meg is mutatta képmegosztó oldalán. A lány teste izmos, szálkás, a hasa pedig irtó cuki. A tévésnek egyébként már van egy gyermeke: a 2 éves Nelly Samantha Shepherd.

Forrás: Instagram/billyfaiers

A terhesség alatt sem kell ám lemondani a mozgásról és a helyes étkezésről. Tavaly például bemutattuk azt a fitneszmodellt, aki ikrekkel volt várandós, ám az alakja még a terhesség alatt is eszméletlen volt. De nem csak külföldön divat kismamként is fittnek lenni: Pirner Alma is szuper formában volt a várandósság alatt, itt mutattunk is róla fotókat.

Sportolj a várandósság alatt!

Ha korábban is edzettél, akkor a babavárás alatt sem kell lemondanod a mozgásról, sőt, ez nemcsak neked, de a picinek is jót tesz. Korábban itt írtunk is arról, mire kell ilyenkor odafigyelni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.