Hazament a versenyről a túl kövérnek tartott Miss Izland

Forrás: Instagram/Arna Ýr Jónsdóttir -
kövér Miss Izland szépségverseny test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzetközi szépségverseny szervezői túlságosan kövérnek találták a 2015-ös Miss Izlandot, megpróbálták rávenni arra, hogy szinte semmit ne egyen. Arna Ýr Jónsdóttir pedig úgy döntött, hogy szépen hazamegy inkább.

Nem vett részt a Miss Grand International elnevezésű nemzetközi szépségversenyen Miss Izland, mert olyan dolgokra próbálták rávenni, amit ő nem volt hajlandó teljesíteni. A szervezők túl kövérnek találták a szépséget, ezért meghökkentő javaslattal álltak elő. Azt mondták a lánynak, hogy a reggelit hagyja ki, ebédre egy kis salátát egyen, vacsorára pedig igyon vizet, tehát tulajdonképpen arra akarták rávenni, hogy éheztesse magát.

Forrás: Instagram/Arna Ýr Jónsdóttir

A mindössze 20 éves versenyzőnek egyébként semmi problémája nincs a testével, éveken keresztül sportolt, és szerencsére ez az ajánlat sem ingatta meg az önbizalmát. Ahelyett, hogy csendben betartotta volna a javasolt "étrendet", ő úgy döntött, hogy ilyen áron nincs szüksége semmilyen címre.

"Ha a verseny szervezői azt akarják, hogy lefogyjak és nem tetszem nekik úgy, ahogy vagyok, akkor nem érdemlik meg, hogy megjelenjek a TOP 10-ben. Igen, a vállam egy kicsit szélesebb, mint a többi lányé, de ez azért van, mert tagja voltam az izlandi atlétikai csapatnak és büszke vagyok rá" - nyilatkozta Arna Ýr Jónsdóttir, és ezzel a lendülettel hazament, nem vett részt a versenyen.

!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Az ősz legmenőbb sütije sütőtökkel készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-sutotokos-receptek-egeszsegesek-es-finomak.htmlAmellett, hogy magában is öröm fogyasztani, a sütőtökből szuper és nem utolsó sorban igencsak egészséges süteményeket lehet készíteni. Mutatjuk is a kedvencünket! Ez Zsír!--5 tipp, hogy rávedd a gyereket az egészséges étkezésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-igy-vedd-ra-a-gyerekedet-az-egeszseges-etkezesre.htmlA gyerekek még nem tudnak mérlegelni, ők csak azt csinálják, amit a szülőktől látnak, illetve ami felkelti a figyelmüket. Ez Zsír!--Ganxsta Zolee kemény időszakon van túlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-ganxsta-zolee-dolgozik-edz-es-gyereket-nevel-kijott-a-lelki-valsagbol.htmlGanxsta Zolee közösségi oldalát a közelmúltban elárasztották a sötét gondolatok. Posztjaiban elveszett boldogságáról és az ezzel járó kétségbeeséséről vallot a rapper, akit rajongói és családja is borzasztóan féltettek. Azóta már túl van a nehezén, fittebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Ez Zsír!OrigoZsírégetés egyszerűen! Így fűszerezd az ételeidet, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161025-igy-fuszerezd-az-eteleidet-ha-zsirt-szeretnel-egetni.htmlSokszor egy-két apró trükk is elég ahhoz, hogy megtartsd a jó formádat, vagy éppen könnyebben lefogyjál. Például az sem utolsó szempont, hogy milyen fűszerekkel ízesíted az ételeidet, sőt, egy-egy jól megválasztott fűszer szuper zsírégető lehet! Ez Zsír!--A mogyoróvaj függő édesanya 90 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-megszabadult-a-mogyorovajtol-es-egyben-90-kilotol-egy-no.htmlAmy Leroy elbúcsúzott a mogyoróvajtól, és ezzel együtt 90 kg-tól is. Nem volt könnyű, hisz eleinte sem a diéta, sem a gyomorgyűrű nem segített. Ez Zsír!--Hajdú Péter túl sokat fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161026-hajdu-peter-tobbet-fogyott-a-kelletenel.htmlMárciusban fogott bele fogyókúrájába Hajdú Péter, akin igen hamar meg is látszott a munka eredménye. Augusztusra már 15 kilóval könnyebb volt, ám ez túl soknak is bizonyult. A karcsú tévés életmódja mellett csatornát is váltott az elmúlt időszakban: az ATV-hez igazolt, de nemsokára az RTL Klubon is feltűnik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.