Fenékszépségversenyen indult anya és lánya

Forrás: Instagram/Bruna Ferraz de Moraes -
szépségverseny lány anya fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a hátsójukkal vannak elfoglalva, az egész életük akörül forog, hogy minél kerekebb és tökéletesebb fenekük legyen. A 35 éves Bruna Ferraz, és lánya, a 19 éves Eduarda Moraes egymással is versenyben állnak, hiszen csak egyikük nyerheti el a legformásabb fenékért járó megtisztelő címet.

Egymást ösztönözve készülnek a Miss Bumbum elnevezésű szépségversenyre, ahol egyetlen testrész áll a középpontban, mégpedig a fenék. A 35 éves Bruna Ferraz, és lánya, a 19 éves Eduarda Moraes hónapok óta csak a hátsójukkal vannak elfoglalva, és mindkettőjük úgy véli, ez a verseny az életüket jelenti.

Forrás: Instagram/Bruna Ferraz de Moraes

"A mindent jelentené számomra, ha megnyerhetném ezt a versenyt. Megváltozna vele az életem. De tudom, hogy édesanyámnak pont ugyanezt jelenti.

Én büszke vagyok anyukám fenekére, remélem majd, ha annyi idős leszek mint ő, akkor az én hátsóm is olyan kemény lesz"

- mondta a Daily Mailnek Eduarda Moraes. Anya és lánya mindketten bekerültek a verseny utolsó fordulójába, párosuk természetesen nem mindennapi jelenség ebben a megmérettetésben. Már az is csodálatos eredmény, hogy eddig eljutottak, de természetesen ez lemondásokkal is járt. Az anya élettársa például már otthagyta a nőt, mert nem bírta elviselni, hogy másról sem szóltak a napok, csak arról, hogy összehasonlítgatták a feneküket. "Választás elé állított: vagy abbahagyom, vagy elhagy. Már 6 éve voltunk együtt, nem volt tökéletes kapcsolat, de olyanok voltunk, mint férj és feleség. Nem volt nehéz eldönteni, mit akarok. Senkinek nem hagyom, hogy befolyásoljon és eltérítsen az álmomtól" - mondta a nő, aki ezek után még nagyobb figyelmet tudott irányítani a saját és a lánya hátsójára.

Tara Reid borzalmasan soványhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161102-tara-reid-borzasztoan-sovany.htmlAz Amerikai pite sztárja nincs valami jó állapotban: szörnyűségesen sovány. A halloweeni bulin mutatta meg alakját melltartóban és rövid szoknyában; jelmeze nem volt rémisztő, soványsága viszont annál inkább. Ez Zsír!--Nem babra, agyra megy a játék!http://www.life.hu/ez-zsir/20161028-kihivas-eve-oktober-havi-kihivas-logikai-jatekokat-jatszunk-beszamolo.htmlSzerencsémre jól választottam: az októberi kihívás valójában nem volt kihívás - legalábbis számomra. Eddig is imádtam a különböző logikai és memóriajátékokat, úgyhogy istenigazából semmi pluszerőfeszítésembe nem került teljesíteni az e havi feladatot. Nektek hogy ment? Ez Zsír!OrigoRubint Réka a kerek fenekével hozta el a nyarat a monitorunkrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-rubint-reka-nyaralasi-fotot-posztolt.htmlAz őszből a nyárba utazott a Schobert család. Réka tegnap a reptérről posztolt követőinek, most pedig már a forró homokban pózolt. Ez Zsír!OrigoFelejtsd el a liftet! Válaszd a lépcsőzést egy hónapighttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-a-novemberi-kihivasban-minden-nap-a-lepcsot-valasztjuk.htmlA logikai játékok kihívása után újra a testünk acélozása lesz a tét. Novemberben ugyanis mindennap a lépcsőt választjuk. Ez Zsír!--381 kilós volt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-georgia-davis-381-kilos-volt-nagy-britannia-legkoverebb-noje.htmlSzakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével. Az ok azonban nem a túlsúly volt, sőt! Ez Zsír!--167 kilót fogytak egy év alatt a túlsúlyos nővérekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161028-167-kilotol-szabadultak-meg-egy-ev-alatt-a-tulsulyos-noverek.htmlEgész életükben a túlsúllyal küzdöttek, mégsem tudták leadni a felesleget. Az életük is veszélybe került a pluszkilóktól, ezért Annabelle és Anastasia Chiarello drasztikus lépésre szánták el magukat: kés alá feküdtek. Ennek hála egy év alatt 167 kilótól szabadultak meg. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.