Tara Reid borzalmasan sovány

Forrás: NORTHFOTO -
alak sovány Halloween Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai pite sztárja nincs valami jó állapotban: szörnyűségesen sovány. A halloweeni bulin mutatta meg alakját melltartóban és rövid szoknyában; jelmeze nem volt rémisztő, soványsága viszont annál inkább.

A sztárok bevett szokása, hogy inkább szexisre veszik a figurát halloweenkor, semmint ijesztőre. Tara Reid, az Amerikai pite sztárja is így akart tenni, hiszen mindössze egy apró topban és szoknyában jelent meg egy beöltözős buliban. Megteheti, hiszen egy grammnyi felesleg sincsen rajta, de ettől még nem nézett ki jól: alakja százszor rémisztőbb volt, mint a jelmeze.

Forrás: NORTHFOTO

A szőkeség borzasztóan sovány, lábai hihetetlenül vékonyak. Egyáltalán nem néz ki egészségesen karcsúnak, sokkal inkább tűnik az anorexia szélén álló bábunak. Az erős vaku egyébként sokat javít a képeken, nem is látszik pontosan rajtuk, hogy a színésznő bőre is szörnyű állapotban van. Ezeken a képeken, amik erőteljes fény nélkül készültek, viszont egyből feltűnik, hogy nagyon nincs rendben Tara Reid, egyenesen borzalmasan fest.

Nem babra, agyra megy a játék!http://www.life.hu/ez-zsir/20161028-kihivas-eve-oktober-havi-kihivas-logikai-jatekokat-jatszunk-beszamolo.htmlSzerencsémre jól választottam: az októberi kihívás valójában nem volt kihívás - legalábbis számomra. Eddig is imádtam a különböző logikai és memóriajátékokat, úgyhogy istenigazából semmi pluszerőfeszítésembe nem került teljesíteni az e havi feladatot. Nektek hogy ment? Ez Zsír!OrigoRubint Réka a kerek fenekével hozta el a nyarat a monitorunkrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-rubint-reka-nyaralasi-fotot-posztolt.htmlAz őszből a nyárba utazott a Schobert család. Réka tegnap a reptérről posztolt követőinek, most pedig már a forró homokban pózolt. Ez Zsír!OrigoFelejtsd el a liftet! Válaszd a lépcsőzést egy hónapighttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-a-novemberi-kihivasban-minden-nap-a-lepcsot-valasztjuk.htmlA logikai játékok kihívása után újra a testünk acélozása lesz a tét. Novemberben ugyanis mindennap a lépcsőt választjuk. Ez Zsír!--381 kilós volt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161031-georgia-davis-381-kilos-volt-nagy-britannia-legkoverebb-noje.htmlSzakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével. Az ok azonban nem a túlsúly volt, sőt! Ez Zsír!--Fogyókúrázók álma: szendvics kenyér nélkülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161028-szendvics-alternativak-kenyer-nelkul.htmlA szendvics nagyon praktikus étel, könnyen szállítható, hamar elkészül, és sokféleképpen variálható. Az egyetlen baj vele az, hogy általában elég sok kalóriát tartalmaz, aminek többnyire a szénhidrátban gazdag kenyér az oka. De erre is van megoldás! Ez Zsír!--5 fotó, amin Cinthya Dictator egészségtelenül vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161029-cinthya-dictator-egeszsegtelenul-vekony-instaram-kepeibol-valogattunk.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már róla, hogy Cinthya bizony nagyon vékony. Nyilvános Instagram-oldalán található képei alapján nem csoda, ha aggódnak érte a követői. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.