Sztárban sztár meg egy kicsi fogyás Tóth Vera gyomor-bypass
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg Tóth Vera a gyomor-bypass műtétnek köszönhetően, de még nem teljesen elégedett a kinézetével. Sportol és tovább küzd azért, hogy elérje célját, amihez még egy év biztosan szükséges.

Tóth Verára alig lehet ráismerni, annyit fogyott a gyomor-bypass műtétnek köszönhetően. Több mint 30 kilótól szabadult meg, de még nem teljesen elégedett az alakjával. Keményen edz is azért, hogy megtartsa súlyát, valamint azért, hogy elérhesse álomalakját, amihez számításai szerint még egy év kell. Az énekesnő addig sem tétélenkedik, ugyanis a Sztában sztár + 1 kicsi című műsorban láthatjuk majd Farkas Zsoltikával, Az ének iskolája győztesével.

Tóth Verának egy év kell az álomalakhoz Fotó: Polyák Attila - Origo

"Így többféle karaktert lesz módom megformálni, egy forrónadrágos Beyoncét azért nem biztos, hogy vállalnék. Ahhoz kellene még 15-20 kiló mínusz - amúgy is ennyi szerepel a tervemben -, de egy hosszú ruhás már menne" - árulta el a Blikknek Vera. Hozzátette, egyébként is szégyenlős nő, ahogy testvére Gabi is az, még ha nem is látszik rajta.

"Szemérmes nőnek tartom magam, nem szívesen mutatok meg magamból sokat, ezzel Gabi is így van,

bár az öltözködéséből nem mindig egyértelmű. Ő egy igazi lázadó típus, de például mi nem öltözünk át egymás előtt. Inkább elvonulunk és takargatjuk magunkat" - mondta az énekesnő, aki hozzátette, elégedett a fogyásával, de még nem érte el azokat az idomokat, amiről álmodott. "Tartom a súlyomat, ami annak köszönhető, hogy elkezdtem sportolni és izmosodni. Teljesen átalakul a testem, centiben és ruhaméretben csökkennek a számok, de kilóban nem. Egy év kell ahhoz, hogy az álomformámat elérjem" - mondta Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.